Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Koprivnička frizerka Martina Gregur sudjelovala na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara u Parizu

Koprivnička frizerka Martina Gregur kao članica Ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore i licencirani sudac Svjetske frizerske organizacije od 10. do 12. rujna sudjelovala je u Parizu na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara.

Posebnost ovogodišnjeg natjecanja jest činjenica da je Svjetska frizerska organizacija, koja ima više od dva milijuna članova u više od 50 zemalja diljem svijeta, proslavila 75. obljetnicu djelovanja.

Tijekom prvenstva, u kojemu se natjecalo u 30-ak kategorija, Martina Gregur prisustvovala je seminaru za trenere i suce na kojemu je naglasak stavljen na nove trendove, kao i pravila suđenja te sudila u nekoliko kategorija.

– Prekrasno je bilo ponovno biti dijelom najvećeg frizerskog događanja na svijetu, i kao mali kotačić doprinijeti da čitavo prvenstvo bude organizirano i provedeno na vrhunskoj razini, s atraktivnim frizerskim programima – zaključila je Martina.

Spomenimo još da je hrvatski partner OMC-a Hrvatska obrtnička komora i da svi frizeri i kozmetičari zainteresirani za natjecanja informacije o natjecanjima mogu dobiti od komore.

zatvori