Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO: GULAŠIJADA U HLEBINAMA Najbolji gulaš skuhala je ekipa ŠRK Hlebine

U sklopu obilježavanja Dana općine Hlebine i blagdana Imena Marijinog na sportskim terenima Nogometnog kluba Lipa održano je natjecanje u pripremi goričkog gulaša.

Iz Općine Hlebine poručuju da je sudjelovalo ukupno 11 ekipa, a stručni žiri bio je sastavljen od eminentnih podravskih promotora kulinarstva Dražena Đuriševića i Božidara Đurinčić i Hlebinčana Branka Takača.

– Prema odluci stručnog žirija najbolji gorički gulaš skuhala je ekipa ŠRK Hlebine , drugo mjesto osvojila je ekipa DVD Hlebine, a treće mjesto NK Lipa. Iskrene čestitke najboljima kuharima goričkog gulaša u ovoj godini. Čestitamo i svim ekipama koje su se natjecale – istaknula je načelnica Općine Hlebine Božica Trnski.

Spomenimo da su u natjecanju sudjelovale sljedeće ekipe: NK Lipa, DVD Hlebine, ŠRK Hlebine, ŠRK Drava Hlebine, Prehičeni kotlić, Udruga Gabajevčani mali ljudi velikog srca, Poki MD, Tim Kobra, Tim šogori, Barberovi i Nogometaši.

>> FOTO [1. ŽNL] Lipa očekivano svladala đurđevački Graničar, Miklinovec potopio Mladost iz Sigeca

– Zahvaljujemo svim sudionicima, stručnom žiriju, sponzorima na nagradama koje smo prigodno podijelili svim sudionicima. Posebna zahvala našim Lipašima koji su nas ugostili u svojim prostorima. Nakon gulašijade i utakmice koja se unatoč kiši odigrala, uslijedilo je druženje uz Acine tamburaše – zaključila je načelnica.

zatvori