Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO Berba medalja koprivničkih badmintonaša u Čakovcu

Odlične rezultate ostvarili su natjecatelji Badmintonskog kluba Koprivnica u Čakovcu gdje je odigrano treće kolo HK u badmintonu za pomladak.

Marjan Vugrinec iz kluba poručio je da je na turniru sudjelovalo 56 igrača i igračica iz cijele Hrvatske. Natjecanje je bilo podijeljeno u dva dana, a prvi dan u subotu igralo se u konkurencijama U11, U15 i U19.

– BK Koprivnica imala je četiri natjecatelja i uzela je pet medalja. Lara Tomjek u konkurenciji U11 uzela je zlatnu medalju. Filip Vedriš je u istoj konkurenciji, ali za dječake osvojio četvrto mjesto. Lovro Matovina je u konkurenciji U15 osvojio zlatnu medalju, dok je Filip Kos u istoj konkurenciji zauzeo treće mjesto. Njih dvojica igrali su parove i osvojili treće mjesto – istaknuli su.

Natjecanje je nastavljeno u nedjelju kada su nastupili Lovro Matovina i Petar Lovasić.

– Lovro je u konkurenciji U13 osvojio prvo mjesto, a igrao je i konkurenciju U17 i u paru s Ivanom Kuklom iz BK Zagreb Maksimir uzeo opet zlatnu medalju. Petar Lovasić je u konkurenciji U13 osvojio treće mjesto. Ukupno je osvojeno osam medalja – zaključili su u klubu.

zatvori