Subota, 20. travnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Molvarci putuju u Ferdinandovac, Suhopolje nakon potopa dočekuje motivirani Tehničar

Ovog vikenda igra se drugo kolo Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Nakon što je u prvom kolu kloštranska Mladost s 1:4 nadigrala Dinamo iz Predavca, sada će snage odmjeriti s Garićem u Garešnici koji je pak na otvorenju sezone od Ferdinandovca izgubio 2:1.

Baš će Ferdinandovac ugostiti molvarsku Mladost i ne sumnjamo da će ovaj susret okupiti brojne ljubitelje nogometnih travnjaka. Molvarci su u viši rang natjecanja ušli na spektakularan način – na Krbuljinu su Suhopolju utrpali čak 10 golova. Vršić i Jaković zabili su po tri pogotka, Tuba je mrežu zatresao dva puta, a Kolar i Miklaušić jednom.

>> FOTO [4. NL BJ-KC-VT] Tehničar novu sezonu otvorio pobjedom na domaćem terenu, Molvarci rasturili Suhopolje

Suhoplju ni u nadolazećem kolu neće biti lako jer u goste stiže Tehničar. Cvetkovčani su u prvom kolu rezultatom 4:0 pobijedili Čazmu, a valja naglasiti i da su pobjedom protiv Mladosti iz Petrinje osigurali šesnaestinu finala Hrvatskog nogometnog kupa. Tehničaru motivacije svakako ne nedostaje.

>> FOTO Igrači Tehničara pred prepunim igralištem izborili šesnaestinu finala Hrvatskog nogometnog kupa

Borac će put Grubišnog Polja, a domaćin će biti Bilogora 91. Borac je u prošlom kolu u derbiju slavio 2:0 protiv legradskog Graničara, a Bilogora 91 izgubila je od Pitomače. Spomenimo da Graničaru u goste sada dolazi Slatina.

Od ostalih susreta zaigrat će Voćin i Dinamo iz Predavca te Čazma i Pitomača.


Raspored igranja drugog kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori