Petak, 29. ožujka 2024.

VIDEO Zekić uoči Lokomotive: Kad sam došao u Koprivnicu bio sam visok, crn i zgodan, a sad sam malo posijedio

Nogometaši Slaven Belupa ove će subote od 18:55 gostovati kod Lokomotive u Zagrebu.

Utakmicu koja će se igrati u sklopu sedmog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige najavio je trener koprivničke momčadi Zoran Zekić.

– Lokomotiva igra jedan od modernijih nogometa u ligi, ima jako dobre, mlade i brze igrače, a neki su isprofilirani na svojim pozicijama. Lokomotiva ima svoj mir, odličnu školu nogometa iz koje crpi dosta talenata i ima jasnu strategiju. Nije lako igrati protiv njih, rješavaju svaku grešku i imaju brz pas, puno trče i pokušavaju stvarati viškove na bokovima. Sve su to detalji na koje moramo pripaziti – naglasio je.

Prokomentirao je i trenutno stanje svoje momčadi, ali i daljnja očekivanja.

– Život je jako čudan, kad misliš da je sve dobro, onda sve pukne. Momčad je to stekla od priprema u Velikoj, znate koliko je bilo upitnika oko nas. Atmosfera je fantastična, poštena i radna. Imamo nekih stvari koje nam fale, neki igrači su davali određen ritam i to sada fali, no, opet govorim, dosta je novih igrača i nadam se da će se isprofilirati i postati snaga – kazao je Zekić.

Na novinarsko pitanje o prvoj godini provedenoj u Slaven Belupu, Zekić smatra da je nezahvalno pričati o vlastitom angažmanu, no želja mu je napraviti sve za dobrobit kluba.

– Kad se pogledam u ogledalo jako sam nezadovoljan – kad sam došao u Koprivnicu bio sam puno svježiji, visok, crn i zgodan, a sad sam malo posijedio ovdje s vama. Nezahvalno je pričati, bilo je lijepih trenutaka i onih manje lijepih, bilo je i bit će gadnih razgovora, to je jednostavno tako. Malo nas je oko kluba, pokušavamo biti iskreni i napraviti sve najbolje za njegovu dobrobit. Koliko ćemo uspjeti i koliko smo uspješni, nije na meni da ocjenjujem – zaključio je.

Spomenimo da se Farmaceuti i dalje nalaze na drugom mjestu prvenstvene ljestvice s 11 osvojenih bodova. Dinamo prednjači sa 16 bodova, dok ih Hajduk na trećem mjestu broji devet.

zatvori