Četvrtak, 25. travnja 2024.

Slavenaši u nedjelju odlaze na Rujevicu, Zekić: Nadam se da će moji igrači biti raspoloženi s loptom i bez nje

Nogometaše Slaven Belupa u nedjelju očekuje teška ligaška utakmica. Naime, odlaze na gostovanje u Rijeku protiv istoimenog domaćina u sklopu petog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Utakmicu koja se igra s početkom u 21 sat na Rujevici na konferenciji za medije danas je najavio Zoran Zekić, trener Farmaceuta.

– Mogu pohvaliti svojeg sljedećeg protivnika, riječ je o momčadi u stvaranju puno mlađoj nego prošle godine. Jako je okomita i dinamična ekipa s par izvrsnih pojedinaca. Rujevica je brz teren i nadam se da će moji igrači ispuniti sve što smo pripremili i radili ovaj tjedan i da će biti raspoloženi s loptom i bez nje – kazao je trener.

Zekić je naglasio kako se nada da će navijači uživati u utakmici, ali i da će ekipa ostvariti pozitivan rezultat.

– Imamo malih kadrovskih problema. Još ćemo se na današnjem i sutrašnjem treningu odrediti za sastav i konačan spisak putnika – naglasio je.

Dodao je kako su napravili analizu protivničke momčadi i kako će se probati odrediti prema tome.

– Bitno mi je da moji igrači shvate sve što radimo i na kakav način trebamo igrati na Rujevici. Prošle smo godine u četiri utakmice uzeli jedan bod; sve četiri utakmice odigrali smo jako dobro, no nismo imali malo sreće i kvalitete u završnici. Na kraju se broje bodovi, a umjetnički dojam se vrlo brzo zaboravi – zaključio je trener.

zatvori