Četvrtak, 25. travnja 2024.

Slaven Belupo u subotu na Apašu protiv Šibenika, trener Zekić: Svaki protivnik nam može napraviti puno problema, nema opuštanja

Nogometaše Slaven Belupa u subotu u 18:55 očekuje ogled sa Šibenikom.

Utakmicu četvrtog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige koprivnički će nogometaši igrati pred domaćom publikom na Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš. Utakmicu je danas u klupskim prostorijama najavio trener Slaven Belupa Zoran Zekić kazavši kako su odigrane utakmice sa Šibenikom uvijek tvrde.

– Uzrok tome je taj da smo kvalitetom na nekom jednakom nivou. Šibenik je ove godine puno čvršća i bolja momčad nego lani. Ima novog trenera i energiju, puno promjena u igračkom kadru kao i mi tako da vjerujem da nas očekuje zanimljiva utakmica – istaknuo je Zekić.

Dodao je kako je svojim igračima kazao da ih ne očekuje nimalo lagana utakmica i da moraju biti na nivou, čak i bolji i kompaktniji s malo izraženijom i pametnijom idejom u napadu nego što je to bio slučaj u Osijeku.

Snimio Valentino Štefanek.

– Imamo trening još sutra, za sad su svi igrači u kadru. Neki se igrači pomalo još dižu i smatram da bi iz dana u dan to trebalo biti bolje – rekao je.

Zekić se osvrnuo i na utakmicu s Osijekom kazavši kako postoji žal za propuštenim bodovima, a od svoje momčadi očekuje da u dogledno vrijeme takve utakmice rješava na bolji način.

>> FOTO Slaven Belupo i Osijek remizirali u utakmici bez golova

– Zaslužili smo tri boda, ali ta je priča iza nas. Žao mi je Osijeka jer smo napravili toliko dobrih stvari i toliko smo puta dobro izašli u situacije četiri na dva i pet na tri tako da smo ipak trebali biti malo mirniji u zadnjem pasu – naglasio je.

Zekić je naglasio kako se koprivnička momčad još uvijek ne može smatrati favoritom protiv bilo koje momčadi, a zaključio je i da Farmaceutima svaki protivnik u ovoj ligi može napraviti puno problema zbog čega nema opuštanja.

zatvori