Ponedjeljak, 15. kolovoza 2022.
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan

Slaven Belupo u subotu na Apašu protiv Šibenika, trener Zekić: Svaki protivnik nam može napraviti puno problema, nema opuštanja

Nogometaše Slaven Belupa u subotu u 18:55 očekuje ogled sa Šibenikom.

Utakmicu četvrtog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige koprivnički će nogometaši igrati pred domaćom publikom na Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš. Utakmicu je danas u klupskim prostorijama najavio trener Slaven Belupa Zoran Zekić kazavši kako su odigrane utakmice sa Šibenikom uvijek tvrde.

– Uzrok tome je taj da smo kvalitetom na nekom jednakom nivou. Šibenik je ove godine puno čvršća i bolja momčad nego lani. Ima novog trenera i energiju, puno promjena u igračkom kadru kao i mi tako da vjerujem da nas očekuje zanimljiva utakmica – istaknuo je Zekić.

Dodao je kako je svojim igračima kazao da ih ne očekuje nimalo lagana utakmica i da moraju biti na nivou, čak i bolji i kompaktniji s malo izraženijom i pametnijom idejom u napadu nego što je to bio slučaj u Osijeku.

Snimio Valentino Štefanek.

– Imamo trening još sutra, za sad su svi igrači u kadru. Neki se igrači pomalo još dižu i smatram da bi iz dana u dan to trebalo biti bolje – rekao je.

Zekić se osvrnuo i na utakmicu s Osijekom kazavši kako postoji žal za propuštenim bodovima, a od svoje momčadi očekuje da u dogledno vrijeme takve utakmice rješava na bolji način.

>> FOTO Slaven Belupo i Osijek remizirali u utakmici bez golova

– Zaslužili smo tri boda, ali ta je priča iza nas. Žao mi je Osijeka jer smo napravili toliko dobrih stvari i toliko smo puta dobro izašli u situacije četiri na dva i pet na tri tako da smo ipak trebali biti malo mirniji u zadnjem pasu – naglasio je.

Zekić je naglasio kako se koprivnička momčad još uvijek ne može smatrati favoritom protiv bilo koje momčadi, a zaključio je i da Farmaceutima svaki protivnik u ovoj ligi može napraviti puno problema zbog čega nema opuštanja.