Utorak, 26. ožujka 2024.

POU Koprivnica – atraktivni programi obrazovanja financirani preko vaučera

Pučko otvoreno učilište Koprivnica provodi nove, atraktivne programe koji se financiraju putem vaučera HZZ-a.

Iskoristite priliku i besplatno pohađajte verificirane programe kojima stječete korisne vještine koje Vam otvaraju brojne poslovne mogućnosti.

Atraktivni programi koje Vam želimo predstaviti su:

  • program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje
  • program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije asistent za upravljanje projektima
  • program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije društveno odgovorno poslovanje
  • program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije rukovanje viličarom u skladišnom prostoru

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje omogućuje stjecanje znanja i vještina potrebnih za kreiranje i provedbu marketinške kampanje u cilju povećanja vidljivosti poslovanja i povezivanja s korisnicima kroz digitalne kanale.

Program traje 225 sati, a uključuje usvajanje stručno-teorijskih znanja te učenje temeljeno na radu koje se provodi u specijaliziranim učionicama, uz uporabu simulacija i stvarnih projektnih zadataka u poslovnome sektoru. Za sve polaznike osigurana su računala s internetskom vezom i potrebnom programskom podrškom.

Uvjet upisa u program je cjelovita kvalifikacija na razini 4.2, tj. završena četverogodišnja srednja škola. Za provedbu programa osigurali smo vrhunsku predavačicu, gospođu Ivu Horvat, uspješnu poduzetnicu i influencericu.

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije asistent za upravljanje projektima omogućuje stjecanje znanja i vještina potrebnih za sudjelovanje u pripremi projekata u skladu s natječajima za dodjelu sredstava za financiranje, provedbu svih faza projektnog ciklusa te sudjelovanje u provedbi postupka javne nabave.

Program traje 350 sati, a obuhvaća 102 sata teorijske nastave, 118 sati učenja temeljenog na radu i 130 sati samostalnih aktivnosti polaznika. Ključni dio programa obrazovanja čini rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim radnim uvjetima u našim specijaliziranim učionicama, sa svom potrebnom tehničkom i programskom podrškom.

Uvjet upisa u program je cjelovita kvalifikacija na razini 4.2, tj. završena četverogodišnja srednja škola.

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije društveno odgovorno poslovanje omogućuje stjecanje znanja i vještina potrebnih za primjenu koncepata društveno odgovornog poslovanja te modela cirkularne ekonomije u skladu s globalnim ciljevima održivog razvoja. Polaznici programa učit će kako unaprijediti poslovne procese, razvijati poslovanje i povećati konkurentnosti, a pritom ostvarivati pozitivan učinak na društvo i okoliš.

Program se provodi u trajanju od 125 sati, a obuhvaća vođeni proces učenja (62 sata), učenje temeljeno na radu (38 sati) te samostalne aktivnosti polaznika (25 sati).

Uvjet upisa u program je cjelovita kvalifikacija na razini 4.2, tj. završena četverogodišnja srednja škola.

Program za stjecanje mikrokvalifikacije rukovanje viličarom u skladišnom prostoru omogućuje stjecanje kompetencija za vrlo traženo zanimanje na tržištu rada. Polaznici programa stječu znanja i vještine potrebne za rukovanje viličarom u skladišnom prostoru uz primjenu digitalnih tehnologija na ekološki prihvatljiv način i korištenje zelenih energija.

Program obuhvaća 24 sata teorijske nastave, 117 sati učenja temeljenog na radu (praktična nastava) i 9 sati samostalnih aktivnosti polaznika.

Uvjeti upisa u program su kvalifikacija na razini 1 (završena osnovna škola), najmanje 18 godina života, vozačka dozvola B kategorije, liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za rukovanje viličarom.

Planirani početak nastave za sve programe je jesen 2022.

Nastava će se odvijati 2-3 puta tjedno.

Trajanje izobrazbe: do 6 mjeseci za nezaposlene osobe, do 10 mjeseci za zaposlene osobe.

Zainteresirani kandidati mogu od POU Koprivnica zatražiti ponudu za odabrani program obrazovanja te potom podnijeti zahtjev Hrvatskom zavodu za zapošljavanje za dodjelu vaučera za obrazovanje. Vaučere za obrazovanje HZZ dodjeljuje nezaposlenim i zaposlenim osobama starijima od 15 godina.

Više informacija o vaučerima možete saznati na internetskoj stranici HZZ-a (https://vauceri.hzz.hr/) ili upitom na naše kontakte.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju na adrese elektroničke pošte: [email protected].

zatvori