Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO/VIDEO U tijeku turnir u odbojci na pijesku, za trofej se bori čak 18 amaterskih ekipa

U Đurđevcu se danas održava tradicionalni turnir u odbojci na pijesku, a na njemu sudjeluje čak 18 ekipa – 14 muških i četiri mješovite.

Turnir je započeo u 10 sati na terenima tamošnjeg Športsko-rekreacijskog centra, a organizator Marko Balala istaknuo je da većina ekipa dolazi iz podravskog kraja, no tu su i tri ekipe iz Zagreba, jedna ekipa iz Križnice i jedna iz Kalinovca.

– S obzirom na to da imamo jako puno ekipa u grupnoj fazi, igra se jedan set do 21 poena. Nakon što će se odigrati sve utakmice grupne faze igrat ćemo dva seta do 15 poena – objasnio nam je Balala i dodao da su ekipe podijeljene u četiri skupine, dvije skupine s po četiri ekipe i u dvije skupine s po pet ekipa.

Ističe i da se od 15 sati igraju četvrtfinala, dok finalnu utakmicu očekuje oko 20 sati.

– Turnir je na rekreativnoj bazi, svi igrači su rekreativci. Unatoč tome što smo svi amateri, turnir je iznimno jak. Puno ima KIF-ovaca tako da je turnir doista kvalitetan. Iznimno sam zadovoljan odazivom kako ekipa, tako i gledatelja, a vjerujem da će se na završnici turnira okupiti još više publike – zaključio je.

 

 

U tijeku je odbojkaški turnir na pijesku u Đurđevcu

Objavljuje Drava.info u Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

zatvori