Ponedjeljak, 15. kolovoza 2022.
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan

FOTO/VIDEO Podravkašice trenirale u Ljubljani pa zaigrale s Krimom

Rukometašice Podravka Vegete u nedjelju su odigrale svoju prvu pripremnu utakmicu za nadolazeću sezonu.

U klubu govore kako su Podravkašice gostovale u Ljubljani te su zaigrale s Krimom. Domaća je ekipa upisala pobjedu 31:23, dok je rezultat poluvremena bio 17:12.

– Podravka Vegetu je u novu sezonu i prvu pripremnu utakmicu uveo iskusni trener Željko Babić zapaženih klupskih i reprezentativnih rezultata. Ekipu je preuzeo prije dva tjedna, a u odnosu na prošlu sezonu koju je prije preuzimanja ekipe analizirao, u rosteru Podravke je i osam novih igračica. Iza ekipe je sada dva tjedna taktičkih treninga i kondicijske pripreme s kojima nastavljaju sve do početka rujna uz pripremne utakmice. Ova je priprema stoga bila vrlo važna za obje ekipe kako bi treneri dobili detaljan uvid u trenutno stanje ekipa te ih što kvalitetnije pripremili za početak natjecateljske sezone – objašnjavaju u klubu.

>> UPRAVO OBJAVLJENO Podravka Vegeta ima novog trenera

Dodaju kako je Babić tijekom nedjeljne utakmice izrotirao sve igračice.

– Strijelkinje u utakmici bile su Barišić s ukupno šest pogodaka, slijede ju Guskić i Šimara s po pet pogodaka, Dora Kalus je zabila tri, Larissa Kalaus dva te Šenvald i Pandža po jedan pogodak. Vratarke su imale osam obrana od čega šest Tucaković uz dva obranjena sedmerca, a dvije obrane upisala je Crnjak – ističu. Spomenimo da su Podravkašice u Ljubljanu stigle u subotu gdje su prije utakmice održale i treninge.

>> Trener Podravkašica Željko Babić: Ovdje su odlični uvjeti koji mi omogućuju da se fokusiram na rad

Dodajmo i da će ove ekipe uzvratni susret odigrati na Memorijalnom turniru Josip Samaržija-Bepo, dok Podravkašice ovog tjedna kreću put Mađarske gdje će se susresti s ekipom Dunajvaroša.

 

Drugi dan u Ljubljani započeli smo jutarnjim treningom u dvorani Stožice s našim rukometnim prijateljima iz Ljubljane.
Danas nas u 17.00 sati očekuje i prva pripremna utakmica, a nakon toga povratak u Koprivnicu te smo već lagano zakoračili u treći tjedan priprema. Bacite oko na video 🎬

Objavljuje Rukometni klub Podravka Vegeta u Nedjelja, 31. srpnja 2022.