Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Podravkašice trenirale u Ljubljani pa zaigrale s Krimom

Rukometašice Podravka Vegete u nedjelju su odigrale svoju prvu pripremnu utakmicu za nadolazeću sezonu.

U klubu govore kako su Podravkašice gostovale u Ljubljani te su zaigrale s Krimom. Domaća je ekipa upisala pobjedu 31:23, dok je rezultat poluvremena bio 17:12.

– Podravka Vegetu je u novu sezonu i prvu pripremnu utakmicu uveo iskusni trener Željko Babić zapaženih klupskih i reprezentativnih rezultata. Ekipu je preuzeo prije dva tjedna, a u odnosu na prošlu sezonu koju je prije preuzimanja ekipe analizirao, u rosteru Podravke je i osam novih igračica. Iza ekipe je sada dva tjedna taktičkih treninga i kondicijske pripreme s kojima nastavljaju sve do početka rujna uz pripremne utakmice. Ova je priprema stoga bila vrlo važna za obje ekipe kako bi treneri dobili detaljan uvid u trenutno stanje ekipa te ih što kvalitetnije pripremili za početak natjecateljske sezone – objašnjavaju u klubu.

>> UPRAVO OBJAVLJENO Podravka Vegeta ima novog trenera

Dodaju kako je Babić tijekom nedjeljne utakmice izrotirao sve igračice.

– Strijelkinje u utakmici bile su Barišić s ukupno šest pogodaka, slijede ju Guskić i Šimara s po pet pogodaka, Dora Kalus je zabila tri, Larissa Kalaus dva te Šenvald i Pandža po jedan pogodak. Vratarke su imale osam obrana od čega šest Tucaković uz dva obranjena sedmerca, a dvije obrane upisala je Crnjak – ističu. Spomenimo da su Podravkašice u Ljubljanu stigle u subotu gdje su prije utakmice održale i treninge.

>> Trener Podravkašica Željko Babić: Ovdje su odlični uvjeti koji mi omogućuju da se fokusiram na rad

Dodajmo i da će ove ekipe uzvratni susret odigrati na Memorijalnom turniru Josip Samaržija-Bepo, dok Podravkašice ovog tjedna kreću put Mađarske gdje će se susresti s ekipom Dunajvaroša.

 

Drugi dan u Ljubljani započeli smo jutarnjim treningom u dvorani Stožice s našim rukometnim prijateljima iz Ljubljane.
Danas nas u 17.00 sati očekuje i prva pripremna utakmica, a nakon toga povratak u Koprivnicu te smo već lagano zakoračili u treći tjedan priprema. Bacite oko na video 🎬

Objavljuje Rukometni klub Podravka Vegeta u Nedjelja, 31. srpnja 2022. 

zatvori