Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Slavenaši nastavljaju odličan niz, pogotkom mladog Kocijana sredili i Lokomotivu

Igrači Slaven Belupa upisali su još jednu pobjedu u najvećem rangu domaćeg nogometa.

Naime, na stadionu u Kranjčevićevoj danas su pobijedili Lokomotivu rezultatom 0:1, a junak utakmice bio je mladi Mateo Kocijan koji je zabio jedini pogodak na utakmici i donio pobjedu svojoj momčadi u sedmom kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Podsjetimo, domaći dečko iz Sigeca pogodak vrijedan tri boda zabio je i u prvom kolu na gostovanju u Varaždinu.

Kako su izvijestili iz kluba, trener Zoran Zekić u današnjem susretu nije mogao računati na nekoliko svojih igrača. Što zbog ozljeda, što zbog kartona iz momčadi su izostali Kvržić, Talys, Soldo, Sušak i Zirdum.

– U prvom poluvremenu Lokomotiva je bila bolja momčad na terenu i više je puta prijetila golu Slaven Belupa, ali je najbolju priliku u prvih 45 minuta imao Manaj. Udarac našeg napadača iz blizine obranio je golman Čavlina. Domaće pokušaje zaustavljala je naša obrana uz sigurnog Markovića. Najbliže pogotku domaćin je bio pred kraj prvog dijela kada je Bosec umalo zabio autogol. Srećom, lopta je otišla iznad grede – objasnili su iz kluba.

Dodali su da je nastavak susreta također bolje otvorio domaćin, no nije uspio doći do pogotka. Koprivnička se momčad dobro i organizirano branila i vrebala svoju priliku. Jedna je takva stigla u 80. minuti kada su lijepo kombinirali Krstanović i Žuljević do Kocijana koji je zakucao s pet metara za 0:1. Treća pobjeda i peta utakmica bez poraza u nizu.

U idućem kolu Slavenaši gostuju u Splitu kod Hajduka. Utakmica na Poljudu igrat će se u nedjelju s početkom u 21:05.

 

Gori sve!!!! 🔥🔥🔥🔥🔥
#volimteslavene

Objavljuje NK Slaven Belupo u Subota, 27. kolovoza 2022.

zatvori