Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Podravkina novoobnovljena sedmerokatnica zasjala u crveno-plavom noćnom izdanju

Rekonstrukcija Podravkine upravne zgrade bliži se kraju.

Glanca se okoliš oko zgrade, a čini se kako se dovršavaju radovi i unutar same sedmerokatnice. Sinoć smo tako odlučili prošetati do novoobnovljenog izdanja i naišli na lijepe prizore – zgrada je bila osvijetljena crveno-plavom kombinacijom, a u oči nam je upao i isprva nenametljiv Podravkin logo koji je na vrhu zgrade zasjao u bijeloj boji.

Prema svemu sudeći, u narednim tjednima očekuje nas dovršetak radova kao i službeno otvorenje što bi i bilo za očekivati s obzirom na to da su u rujnu prošle godine iz Podravke javili kako bi obnova trebala završiti u srpnju, nakon čega će uslijediti provedba tehničkog pregleda, primopredaja i useljenje zaposlenika u rekonstruiranu zgradu.

>> Podravkina poslovna zgrada ide u obnovu, s današnjim danom počinje preseljenje zaposlenika

Podsjetimo, rekonstrukcijom poslovne zgrade trebala bi se unaprijediti energetska učinkovitost, korporativna i informacijska sigurnost sustava te osigurati odgovarajući uvjeti za rad koji će potpuno zadovoljavati propisane norme te odgovarati novim zahtjevima u vremenu nakon pandemije uzrokovane koronavirusom. Obnova je “teška” 87,8 milijuna kuna.

Tek djelić noćnih scena donosimo vam u fotogaleriji u nastavku.

zatvori