Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Farmaceuti u tvrdoj utakmici na domaćem terenu remizirali sa Šibenikom

Nogometaši Slaven Belupa na domaćem su terenu upisali remi u čvrstoj utakmici protiv Šibenika, susret je završio 0:0.

Iz kluba su poručili da je utakmica igrana u sklopu četvrtog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš.

– Rezultat je bio 0:0 iako je naša momčad bila puno bolja momčad na terenu i stvorila nekoliko odličnih prilika. Zadovoljan predstavom u Osijeku, trener Zoran Zekić nije radio izmjene u odnosu na utakmicu u Gradskom vrtu prošlog tjedna pa je od prve minute istrčalo istih 11 igrača – istaknuli su u klubu.

Šibenik je nešto bolje otvorio utakmicu, no prvu veliku priliku imala je domaća momčad.

– Kvržić je centrirao s desne strane i pronašao Talysa čiji udarac s osam metara odlazi tik uz vratnicu. U 19. minuti Marina je pokušao udarcem iz daljine, no nije bio precizan. Lopta je otišla iznad grede gola Šibenika. Deset minuta kasnije na sličan je način pokušao i Bosec. Rezultat se nije mijenjao. U 38. minuti Caimacov je s gotovo 30 metara snažno zatresao stativu gola gostiju. Tri minute kasnije nova velika prilika za našu momčad. Kvržić je izvrsno centrirao, a Tepšić s pet metara glavom puca iznad grede. Iako je naša momčad bila puno bolji takmac, u prvih 45 minuta nismo vidjeli golove – poručili su u klubu.

Dodaju kako je u nastavku utakmice, točnije u 51. minuti, udarac Hoxhe iskosa s lijeve strane odličnom reakcijom obranio Rogić.

– Svoju prvu veliku priliku gosti su imali u 60. minuti. Čop je bio u idealnoj situaciji, no Božić je fantastičnim klizećim startom spasio svoja vrata. Napadala je naša momčad konstantno u drugom poluvremenu, ali cijela momčad Šibenika stajala je u svoji 40-ak metara u gostom bloku i snalažljivo branila svoj gol. Na kraju utakmice rezultat se nije mijenjao s početnih 0:0 – zaključili su.

Dodajmo da će u idućem kolu Slavenaši put Rijeke. Utakmica na Šubićevcu igrat će se u nedjelju, 14. kolovoza s početkom u 21 sat.

zatvori