Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: TEHNIČAR POČEO S PRIPREMAMA Sović: Prošle sezone napravili smo povijesni rezultat, ove se borimo na tri fronta

Nogometaši Tehničara iz Cvetkovca jučer su počeli s pripremama za novu natjecateljsku sezonu.

– Prošle sezone napravili smo povijesni rezultat za klub. To nam mora biti poticaj za daljnji rad, ove sezone boriti ćemo se na ‘tri fronta’. Čeka nas teška sezona, igramo pretkolo Hrvatskog kupa, Županijski kup i prvenstvo Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Pripreme će trajati punih pet tjedana uz prijateljske utakmice. Veselimo se početku nove sezone i nadam se da ćemo svi zajedno ostvariti dobre rezultate – rekao je trener Roman Sović na prozivci.

>> FOTO/VIDEO [4. NL BJ-KC-VT] Tehničar u velikom derbiju svladao Pitomaču i postao prvak lige

Podsjetimo, Tehničar je u prošloj sezoni postao prvak Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, a u klupske vitrine stigao je i pehar osvajača Županijskog nogometnog kupa.

>> FOTO/VIDEO: EUFORIJA NA APAŠU Nogometaši Tehničara slave osvajanje Županijskog nogometnog kupa

Dodajmo i da Tehničar u sezonu ulazi s nekim novim imenima, a prvi kojeg su predstavili je mladi krilni napadač Jura Ovnić koji dolazi iz Nogometnog kluba Omladinac iz Herešina. U klubu kažu da je on izuzetno potentan igrač koji je prošao Školu nogometa Slaven Belupa, a u minuloj sezoni Druge županijske nogometne lige bio je najbolji strijelac prvenstva i ponajbolji igrač Omladinca.

– Za mene je dolazak u Tehničar velika stvar i siguran sam da je ovo veliki korak za moju karijeru. Momci su me odmah na prvom treningu odlično prihvatili, vidi se da je riječ o klasnim igračima i pravoj klapi. Želim odraditi pripreme na visokom nivou i pokazati da zaslužujem biti u svlačionici Tehničara – kazao je Ovnić.

Njihov novi igrač je i Luka Harambaša koji dolazi iz redova Nogometnog kluba Koprivnica.
U klubu kažu da je Luka odličan vezni igrač koji je u svojoj karijeri igrao za Osvit, Tehniku, Graničar iz Kotoribe i Koprivnicu.

– Izuzetno sam sretan što sam stigao na Stari breg, veselim se što ću igrati u ovoj momčadi koja je prošle sezone pokazala da je spreman na velike stvari. Vjerujem da nas čeka odlična sezona i da ćemo se svi skupa boriti za nove trofeje u klupskim vitrinama – rekao je Harambaša.

U klub se nakon kraće pauze vraća i obrambeni igrač Valentino Belovari. Nakon što je u Tehničaru proveo pet sezona, nakon kraćeg igranja za Podravinu iz Ludbrega vraća se na Stari breg.

– Mogu reći da sam se jako veselio povratku u Tehničar gdje sam doživio neke od najljepših trenutaka u karijeri, a nadam se da će ih u narednom periodu biti još. Ekipa je odlična, dobro popunjena na svakoj poziciji i jedva čekam da svi skupa krenemo u sezonu – istaknuo je Belovari.

Dres Tehničara u ovoj sezoni nositi će i napadač Ivan Vrkić. Rođeni golgeter dugo je bio želja Tehničara, a riječ je o napadaču koji drži rekord za najviše postignutih pogodaka u jednoj sezoni Prve županijske nogometne lige, kažu u klubu.

– Velika mi je čast što sam došao u Tehničar, svi znaju o kakvom je klubu riječ i svakom nogometašu iz našeg kraja želja je igrati ovdje. Nadam se da ću svojim iskustvom doprinijeti ekipi i pokazati se u što boljem svijetlu navijačima Tehničara – naglasio je Vrkić.

Nakon puno špekuliranja sada je i službeno, Hrvoje Bači novi je igrač Tehničara. Potvrđuju to u klubu i dodaju da su dobili veliko pojačanje u napadu.

– Puno puta sam bio na pragu dolaska u Tehničar, a evo sad se to konačno i ostvarilo. Izuzetno sam motiviran da se dokažem u novom okruženju, svi su ovdje fantastični momci i nogometaši, vjerujem da u ovoj sezoni možemo napraviti puno toga, imamo odličnu ekipu i iz kvalitetne pripreme možemo puno postići. Jako sam sretan što sam došao u Tehničar – napomenuo je Bači.

Djelić atmosfere s priprema pogledajte u videu koji je objavljen na Facebook stranici kluba.

 

[KRENULI SMO S PRIPREMAMA]

Naša momčad danas je krenula s pripremama za novu natjecateljsku sezonu.

– Prošle sezone napravili smo povijesni rezultat za klub. To nam mora biti poticaj za daljnji rad, ove sezone boriti ćemo se na ‘tri fronta’. Čeka nas teška sezona, igramo pretkolo Hrvatskog kupa, Županijski kup i prvenstvo Četvrte NL Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Pripreme će trajati punih pet tjedana uz prijateljske utakmice, veselimo se početku nove sezone u nadam se da ćemo svi zajedno ostvariti dobre rezultate! – rekao je trener Roman Sović na današnjoj prozivci 🎤⚽

Objavljuje NK Tehničar Cvetkovec u Ponedjeljak, 25. srpnja 2022.

Jura Ovnić / Izvor: NK Tehničar (Facebook)
Luka Harambaša / Izvor: NK Tehničar (Facebook)
Valentino Belovari / Izvor: NK Tehničar (Facebook)
Ivan Vrkić / Izvor: NK Tehničar (Facebook)
Hrvoje Bači / Izvor: NK Tehničar (Facebook)
zatvori