Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO: VELIKI USPJEH Rotorovka Kristina Lukačević državna prvakinja u elite kategoriji u brdskom biciklizmu

Članice i članovi Biciklističkog kluba Rotor ostvarili su odlične rezultate na Prvenstvu Hrvatske u brdskom biciklizmu u disciplini maraton – XCM koje je održano u organizaciji Biciklističkog kluba Grobnik u nedjelju na Grobničkim Alpama.

Poručili su to iz Rotora i dodali da je utrka održana po izuzetno teškim uvjetima, na visokoj temperaturi, zahtjevnom terenu s dugim spustom na kraju utrke.

– Usprkos takvim teškim uvjetima naši biciklisti polučili su izvrsne rezultate. U glavnoj kategoriji Elite&U23 (82 kilometra/2.200 metara ukupne visinske razlike) naslovom prvakinje za žene okitila se naša Kristina Lukačević – ističu u klubu.

Dodaju da je koprivnički najperspektivniji mladi brdski biciklist Mateo Hudoletnjak u kategoriji Junior (47 kilometara/1.250 metara ukupne visinske razlike) osvojio šesto mjesto. Damir Kukec u kategoriji Master B (47 kilometara/1.250 metara ukupne visinske razlike) osvojio je šesto mjesto. Siniša Herman u svojoj kategoriji Master C (47 kilometara/1.250 metara ukupne visinske razlike) osvojio je četvrto mjesto.

zatvori