Četvrtak, 28. ožujka 2024.

U Slaven Belupo stigao mladi kosovski napadač: Svojom igrom pomoći ću momčadi da ostvari što bolje rezultate

Arb Manaj novi je igrač Slaven Belupa.

Poručili su to iz kluba i dodali da je napadač rođen u kosovskoj Klini 23. srpnja 1998. godine potpisao dvogodišnji ugovor uz mogućnost produženja, a pravo nastupa za koprivničku momčad imat će od utakmice s Osijekom.

– Manaj je u svojoj karijeri branio boje kosovskih klubova KF Dukagjini i KF Trepca za koje je u 52 utakmice postigao 24 pogotka te turskih drugoligaša Keciörengücüa, Balikesirspora, Bandirmaspora za koje je u 48 nastupa postigao 18 pogodaka. Valja istaknuti i podatak da je za reprezentaciju Kosova skupio tri nastupa, od kojih dva u lipnju prošle godine, i jednom zatresao mrežu – objašnjavaju u klubu.

Manaj je po potpisu ugovora kazao da je sretan što je sklopio ugovor sa Slaven Belupom.

– Znam sve o ligi i klubu. Pričao sam puno s Hoxhom s kojim sam već igrao u mladim reprezentacijama Kosova tako da mi je manje-više sve objasnio. Vjerujem da ću se brzo prilagoditi momčadi i da ću joj svojim igrama pomoći da ostvari što bolje rezultate. Već neko vrijeme treniram s momčadi i sada su napokon sve tehnikalije gotove pa se mogu u potpunosti posvetiti nogometu – rekao je po potpisu ugovora.

zatvori