Srijeda, 27. ožujka 2024.

U Podravkine redove vraća se Hannah Vuljak, ugovor je potpisala na dvije godine

Prvoj ekipi Rukometnog kluba Podravka Vegeta pridružit će se Hannah Vuljak koja inače igra na poziciji desnog vanjskog.

Poručili su to iz kluba i dodali da će mlada juniorska reprezentativka sljedeće dvije sezone nositi dres Podravka Vegete te se s osmijehom vraća u svoj klub.

– Rođena Koprivničanka svoje je prve rukometne korake napravila sa šest godina te marljivo trenirala u svim uzrasnim kategorijama Podravkine škole rukometa, a paralelno je prolazila i kroz sve selekcije reprezentacije pa je tako nastupila na dva europska i jednom svjetskom prvenstvu. Dvije sezone, koliko je u seniorskom rukometu, provela je u Zrinskom iz Čakovca, a svoju kvalitetu pokazivala je iz utakmice u utakmicu kako u napadu tako i u obrani. Paralelno je upisala i fakultet Menadžment turizma i sporta u Čakovcu gdje sada završava prvu godinu, ali Hannah je osim učenju, svoj život posvetila i rukometu pa su povratkom u Podravku uvelike ostvareni njezini snovi – objašnjavaju u klubu.

Mlada igračica za klupske je stranice kazala da joj je jako drago što se vraća i nekako joj je povratak u Podravku bio stalno u podsvijesti.

– Motivirala me ta želja za dolaskom i na treninzima i na terenu, a sve je bilo samo za jedan cilj koji sam sad i ostvarila. Jako mi je drago i veselim se novom iskustvu, prijateljstvima i mogućnosti napredovanja. Isto tako cilj nam je podići oba trofeja u sljedećoj sezoni pa se nadam i vjerujem da ćemo zajedničkim snagama mi kao mlada ekipa s velikim potencijalom i sjajnim stručnim stožerom to i uspjeti. Veselim se i nastupima u Europskoj ligi jer će meni to biti prvo takvo iskustvo i težit ću da i u tom dijelu budem na visini zadatka – istaknula je Hannah Vuljak.

zatvori