Petak, 19. travnja 2024.

PRIJAVE OTVORENE Šumski trail u kolovozu ponovno na Crnoj gori

Koprivničkom Crnom gorom 20. kolovoza ponovno će trčati mali i veliki trkači.

Naime, kako su to poručili iz Sportske platforme Run Man, Ran, s početkom u 10 sati održat će se 2. Šumski trail.

– Ove godine dali smo si truda i počinjemo spremniji nego ikada. Za sve drage trkače i ljubitelje prirode, naš ravni podravski kraj lovi bregove i zadnje obronke Alpi baš tu, kod nas. Subota prijepodne rezervirana je za trail trkačice i trkače – naglasili su.

Natjecatelji će moći birati između tri staze – one od šest i pol kilometara s 200 metara visinske razlike, od 12 kilometara s 350 metara visinske razlike i od 19 kilometara s 550 metara visinske razlike. Za puni startni paket prijave je potrebno popuniti do 12. kolovoza, dodali su.

– Staze su dobro označene, bez asfalta i gotovo bez makadamske ceste. U tipu su traila i stalno ste u šumi. Ukoliko nam ljeto bude vruće i bez kiše, riječ je o uglavnom suhim stazama – objasnili su organizatori. Spomenimo i da su nagrade osigurane u svim kategorijama, a dodatno će nagrađeni biti i najbrži koprivnički trkači. U sklopu glavnih utrka održat će se i dječje utrke u tri kategorije, a počet će u 9:30.

Dodajmo da će se 14. srpnja održati i otvoreni trening za malu stazu od šest i pol kilometara, a počinje u 18 sati kod budućeg starta traila na Crnoj gori.

zatvori