Petak, 19. travnja 2024.

[POKLANJAMO] Kerekesh teatar i KUD Gruntovec dolaze u Legrad, znamo tko će uživati u predstavama

Predstava “Dobro večer, došao sam po vašu kćer” na rasporedu je 7. srpnja u 20:30 no umjesto na Šoderici održat će se u Društvenom domu u Legradu u sklopu 8. kazališnog festivala Ljeto na Šoderici koji organiziraju Kerekesh Teatear i Udruga Mladih Koprivnica.

Ovog četvrtka također igra i predstava KUD-a Gruntovec s početkom u 19 sati, također u Društvenom domu u Legrad zbog najave lošeg vremena.

Portal Drava.info daruje ulaznice. Po dvije ulaznice za predstavu Kerekesh teatra osvojile su Natalija Sršan i Jelena Hrenić. Po dvije ulaznice za predstavu KUD-a Gruntovec osvojile su Helena Osman i Martina Zrno. Upute o preuzimanju ulaznica poslali smo vam u inboks. 


DOBRA VEČER, DOŠAO SAM PO VAŠU KĆER – STAND UP

Tekst: Jan Kerekeš
Režija: Jan Kerekeš
Mikrofon: Jan Kerekeš

Ta rečenica teško pada svakome tko ima kćer i ubrzo postaje noćna mora svakog tate koji nije spreman pustiti svoju kćer u ralje života. Ovaj stand up nastao je nakon Janove akupunkture mozga za vrijeme jedne vožnje po autocesti ZG-ZG. Nastao je iz straha, ljubavi i potrebe da se publika nasmije na račun patnika kojem nema pomoći.

Majstor rasvjete – Dario Horvat
Majstor tona – Izak Meštrić
Design plakata – Zdravko Lovrić
Trajanje predstave: 60 minuta
Premijera: 13. ožujak 2022.


U slučaju kiše, predstava se igra u Društvenom domu u Legradu!

Ulaznice za predstave su u prodaji po cijeni od 50 kuna, a putem sustava Entrio po cijeni od 60 kuna. Cijena ulaznice za predstavu KUD-a Gruntovec iznosi 30 kuna.
Prodaja ulaznica: FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), caffe bar Kaktus Koprivnica, online prodaja putem sustava ENTRIO i od 19 sati na ulazu prije predstave.

zatvori