Ponedjeljak, 15. kolovoza 2022.
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan
Drava.info slavi 7. rođendan

[POKLANJAMO] Kerekesh teatar i KUD Gruntovec dolaze u Legrad, znamo tko će uživati u predstavama

Predstava “Dobro večer, došao sam po vašu kćer” na rasporedu je 7. srpnja u 20:30 no umjesto na Šoderici održat će se u Društvenom domu u Legradu u sklopu 8. kazališnog festivala Ljeto na Šoderici koji organiziraju Kerekesh Teatear i Udruga Mladih Koprivnica.

Ovog četvrtka također igra i predstava KUD-a Gruntovec s početkom u 19 sati, također u Društvenom domu u Legrad zbog najave lošeg vremena.

Portal Drava.info daruje ulaznice. Po dvije ulaznice za predstavu Kerekesh teatra osvojile su Natalija Sršan i Jelena Hrenić. Po dvije ulaznice za predstavu KUD-a Gruntovec osvojile su Helena Osman i Martina Zrno. Upute o preuzimanju ulaznica poslali smo vam u inboks. 


DOBRA VEČER, DOŠAO SAM PO VAŠU KĆER – STAND UP

Tekst: Jan Kerekeš
Režija: Jan Kerekeš
Mikrofon: Jan Kerekeš

Ta rečenica teško pada svakome tko ima kćer i ubrzo postaje noćna mora svakog tate koji nije spreman pustiti svoju kćer u ralje života. Ovaj stand up nastao je nakon Janove akupunkture mozga za vrijeme jedne vožnje po autocesti ZG-ZG. Nastao je iz straha, ljubavi i potrebe da se publika nasmije na račun patnika kojem nema pomoći.

Majstor rasvjete – Dario Horvat
Majstor tona – Izak Meštrić
Design plakata – Zdravko Lovrić
Trajanje predstave: 60 minuta
Premijera: 13. ožujak 2022.


U slučaju kiše, predstava se igra u Društvenom domu u Legradu!

Ulaznice za predstave su u prodaji po cijeni od 50 kuna, a putem sustava Entrio po cijeni od 60 kuna. Cijena ulaznice za predstavu KUD-a Gruntovec iznosi 30 kuna.
Prodaja ulaznica: FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), caffe bar Kaktus Koprivnica, online prodaja putem sustava ENTRIO i od 19 sati na ulazu prije predstave.