Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Slaven Belupo i Osijek remizirali u utakmici bez golova

Nogometaši Slaven Belupa u trećem su kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige remizirali s Osijekom.

Kako su objavili na stranicama kluba, utakmica se igrala u Osijeku na Gradskom vrtu, a rezultat na kraju susreta bio je 0:0.

– Trener Zoran Zekić u današnjem je susretu zaigrao s trojicom igrača u obrani, a debi u našem dresu upisao je Talys koji je od prve minute zaigrao na poziciji lijevog bočnog. Prvu pravu priliku na utakmici vidjeli smo u 15. minuti. Fiolić je opasno pucao, a Marković je odličnom reakcijom spasio svoj gol. Momčad je odgovorila preko Crnca koji je pokušao iz daljine u 21. minuti. Obrana Osijeka odbila je loptu u korner. Nakon izjednačenih 45 minuta golove nismo vidjeli pa se na odmor otišlo rezultatom 0:0 – objasnili su.

Na samom startu drugog poluvremena stvorile su se tri velike prilike za Slaven Belupo.

– Kvržić je s 12 metara zatresao gredu, Hoxhin pokušaj nakon odbitka savršeno je obranio Ivušić, a Božićev udarac glavom otišao je zamalo iznad grede. U 66. minuti Talys se našao u odličnoj situaciji iskosa s lijeve stane, no pucao je iznad gola. 10 minuta kasnije Lovrićev udarac sa 16 metara otišao je pokraj vratnice. Do kraja utakmice naša je momčad propustila doći do pobjede – zaključili su i dodali kako se stvorilo nekoliko izvrsnih prilika, no nedostajalo je preciznosti i sreće.

zatvori