Petak, 19. travnja 2024.

FOTO: PORAZ NA DOMAĆEM TERENU Slaven Belupo izgubio od Dinama

Nogometaši Slaven Belupa u drugom su kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige upisali poraz od aktualnog prvaka Hrvatske – Dinama.

Kako su objavili na stranicama kluba, na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš rezultat je bio 1:5, a jedini pogodak za Farmaceute postigao je Marina.

Trener Zoran Zekić u odnosu na utakmicu s Varaždinom napravio je jednu promjenu u početnih 11. Umjesto Marka Martinage, od prve minute je krenuo Luka Branšteter. Mladom napadaču to je ujedno bio i debi za Farmaceute.

– Savršeno je otvorio utakmicu Slaven Belupo. Marina je u trećoj minuti propustio realizirati kazneni udarac, no natrčao je na odbijenu loptu i zakucao ju u mrežu Dinama za 1:0. Gosti su odgovorili samo tri minute kasnije kada je Baturina zabio za 1:1. U 16. minuti vidjeli smo potpuni preokret. Oršić je zabio za 1:2. Tri minute kasnije Drmić je bio precizan za 1:3. Do kraja prvih 45 minuta rezultat se nije mijenjao, iako je Dinamo imao nekoliko izglednih prilika – objasnili su.

Na startu drugog poluvremena Kocijan je bio blizu pogotka, no sa sedam metara nije bio dovoljno precizan.

– Odgovorio je Drmić s druge strane. Sušak je odličnom reakcijom zaustavio njegov pokušaj iz blizine. U 62. minuti Oršić je pogodio gredu. U 74. minuti Mišić je glavom zabio za 1:4. Konačan rezultat utakmice postavio je Špkić u 90. minuti kada je s 20-ak metara zabio za 1:5 – zaključili su.

Utakmica se i ovog puta pokazala atraktivnom za brojnu publiku koja je danas posjetila koprivnički stadion.

>> FOTO Utakmica između Slaven Belupa i Dinama na gradski stadion privukla brojnu publiku

Dodajmo da u idućem kolu Slaven Belupo gostuje u Osijeku.

zatvori