Petak, 29. ožujka 2024.

Poznati golgeter pojačao Lipu iz Hlebina: Cilj u klubu je ostvariti što bolji rezultat u novoj sezoni

Nogometna prvenstva diljem županije tek su završila, a neki klubovi već se pripremaju za nadolazeću sezonu.

Lipa iz Hlebina ovu je sezonu završila na 10. poziciji s 27 osvojenih bodova, a njeni apetiti u sljedećoj će sezoni biti veći. Sukladno tome potpisano je novo pojačanje – dobro poznato ime Josip Horvatinović će u sljedećoj sezoni braniti žuto-zelene boje poznate Himalaje.

Iskusni napadač u posljednjoj sezoni nastupao je u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u redovima Borca. U Imbriovec je stigao iz ludbreške Podravine prošle jeseni te je zabio 10-ak golova. Kroz karijeru je igrao u mnogim klubovima i ligama, čak i državama; Slaven Belupu, Koprivnici, Maksimiru, Dravi iz Novigrada Podravskog, Tomislavu iz Drnja, Bratstvu iz Kunovca, Podravini, Borcu, slovenskoj Hotizi te austrijskim Festenburgu, Eichbergu i Kemetenu.

Bogata karijera vrsnog strijelca nastavlja se u Lipi gdje će Joco svojim golovima uveseljavati Hlebinčane.

– Zbog posla ne mogu redovito dolaziti na treninge Borca. Svi znamo da za četvrtu ligu trebaju treninzi, pa sam odlučio da je najbolja opcija niži rang. Što se tiče Lipe, atmosfera oko kluba i u samom klubu je odlična, navijača uvijek ima i uvijek je pozitiva čak i kad se izgubi, mislim da je svakom igraču gušt igrati u takvom klubu. Općenito volim izazove, a cilj u klubu je ostvariti što bolji rezultat u novoj sezoni i nadam se da mogu pomoći – kazao nam je Horvatinović.

zatvori