Petak, 29. ožujka 2024.

[POKLANJAMO] Psihomodo Pop i Let 3 dolaze u koprivnički FUNK, znamo koga vodimo na koncert

Psihomodo Pop i Let 3 dolaze u koprivnički FUNK.

Portal Drava.info petero čitatelja daruje s po dvije ulaznice.

Po dvije ulaznice osvojile su Snježana Fodor, Stella Telic, Viktorija Dretar, Karolina Sever i Dinka Dinac. Upute o preuzimanju ulaznica poslali smo vam u Facebook inbox.

Nakon prošlogodišnjih koncerata održanih u Rijeci, Puli, Trogiru, Gospiću i Zagrebu, turneja Psihomodo Popa i Leta 3 nastavlja se u Koprivnici!

– Nastavlja se turneja s našim prijateljima Let 3, ponovo smo zajedno! I mi smo sretni i presretni što ćemo se ponovo sresti s našim kolegama na tim dirljivim igrama! Vidimo se u Koprivnici! – poručio je Gobac ususret novim koncertima.

Ustupila Nina Celio-Cega.

Već u nedjelju 26. lipnja turneja seli na sjever Hrvatske – u koprivnički FUNK, gdje će se Psihomodo Popu & Letu 3 pridružiti čakovečki Clone Age, koji su nedavno najavili i svoj treći nastup na In Music festivalu, ali prije toga će zasvirati s legendarnim Psihomodo Popom i Letom 3 pred domaćom publikom te premijerno predstaviti pjesme s nadolazećeg albuma.

Na turneju vas u svom stilu poziva i Mrle, nemojte ne doć’.

– Vježbajte čučnjeve i čučnjiće u sve tri dimenzije – gore, dolje, lijevo desno, naprijed nazad. Dolazi Let 3 u nikad boljoj formi! Čupaaaj u Koprivnici! – poručio je.

Cijena ulaznice je 100 kuna, a u prodaji su putem sustava Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima.

Ustupila Nina Celio-Cega.
zatvori