Utorak, 5. srpnja 2022.

[POKLANJAMO] Kerekesh teatar s predstavom ‘Kakva ti je žena, takav ti je život’ dolazi na Šodericu, znamo koga vodimo u kazalište na otvorenom

Predstava “KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT” na rasporedu je 23. lipnja na Šoderici u sklopu 8. kazališnog festivala Ljeto na Šoderici koji organiziraju Kerekesh Teatear i Udruga Mladih Koprivnica.

Portal Drava.info dvoje najsretnijih daruje s po dvije ulaznice.

Po dvije ulaznice osvojile su Jasna Kiš i Gordana Povijač. Upute o preuzimanju ulaznica poslali smo vam u Facebook inbox.


Predstava je koja ozbiljno utječe na psihofizičko stanje cijelog organizma. Izaziva bolove u trbuhu – od smijeha. Izaziva i veliku količinu suza – od smijeha. Postoji i mogućnost gubljenja glasa – od silnog smijeha. Isto tako, ova predstava će vas natjerati da razmislite dobro o sebi i o svijetu koji vas okružuje.

Volimo li da nas vole ili volimo voljeti? Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? U braku ili u mraku?

Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

“KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT” predstava je koja će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

U slučaju kiše, predstava se igra u Društvenom domu u Legradu!

Ulaznice za predstave su u prodaji po cijeni od 50 kuna, a putem sustava Entrio po cijeni od 60 kuna.

Prodaja ulaznica: FOTO Lenišće iz Koprivnice, Mosquito beach bar (Šoderica), caffe bar Kaktus Koprivnica, online prodaja putem sustava ENTRIO i od 19 sati na ulazu prije predstave.