Petak, 29. ožujka 2024.

Kolarić napustio čelno mjesto u Slaven Belupu, izabran novi predsjednik i Uprava kluba

Robert Markulin imenovan je novim predsjednikom NK Slaven Belupa na današnjoj sjednici izborne skupštine.

Bivši igrač i direktor Slaven Belupa te član Uprave na mjestu prvog čovjeka Slaven Belupa zamijenit će Hrvoja Kolarića koji je ovu dužnost obavljao od 2014. godine.

Kako su poručili iz kluba, novi predsjednik Robert Markulin ovom je prilikom izrazio veliku zahvalnost Kolariću na otvorenom i transparentnom radu u posljednjih osam godina te mu je u znak zahvalnosti predao prigodni poklon.

– Hvala Hrvoju za sve što je učinio za naš klub. Surađivali smo dugi niz godina i imam samo riječi hvale. Predan, stručan, transparentan i inovativan. Družit ćemo se i dalje na našem stadionu, u to sam uvjeren – rekao je Markulin.

Lijepim riječima od kluba se oprostio bivši predsjednik Hrvoje Kolarić.

– Proletjelo je osam godina. Bilo je i uspona i padova, ali ja ću pamtiti samo sretne trenutke. Svima se zahvaljujem na suradnji i podršci. Mogu se zadovoljno okrenuti i pogledati sve što smo napravili u moja dva mandata. Naravno, uvijek se može više, ali radio sam sa srcem i to je ono na što ću biti ponosan. Klub ostavljam u rukama čovjeka koji voli Slaven Belupo i koji će ga još brže i jače gurati prema naprijed. Želim sreću gospodinu Markulinu kao novom predsjedniku i želim sreću mom klubu u budućnosti. Naravno, vidimo se na tribinama – kazao je Kolarić.

Valja istaknuti da su sve odluke na današnjoj sjednici donesene jednoglasno. Prihvaćeno je izvješće o radu i financijsko izvješće za 2021. te je na prijedlog predsjednika odabrana nova Uprava Slaven Belupa koju će činiti: Robert Markulin, Marinko Beljo, Goran Međurečan, Renato Radić, Krunoslav Kunštić, Davor Gečić, Darko Martinušić, Darko Bodulica, Krešimir Habijanec, Ratimir Ljubić, Josip Sulimanec, Dejan Šomoci, Josip Pobi i Mario Tomiša. Također, odabran je i novi Nadzorni odbor kluba kojeg će činiti: Zoran Gošek, Sanda Mikačić, Tamara Bali, Antun Havaić i Franjo Kolar. Mandat članova Uprave i Nadzornog odbora traje naredne četiri godine.

zatvori