Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Hrvačica Petra Toth zlatna na međunarodnom turniru u Gospiću

Članice i članovi Hrvačkog kluba Podravka nastupili su na međunarodnom turniru Gospić Open 2022.

– Na ovogodišnjem izdanju turnira u konkurenciji 201 natjecatelja i natjecateljica nastupili smo s četiri hrvača i s jednom hrvačicom, Petrom Toth koja je ujedno bila i najuspješnija. Petra je nastupila do 36 kilograma i u uzrastu mlađih djevojčica (2009 – 2011.) te je uz dvije sigurne pobjede osvojila prvo mjesto – poručuju iz kluba.

Napominju da su u kategoriji mlađih dječaka (2009. – 2011) imali dva predstavnika.

– Nikola Golubović Matan nastupio je u kategoriji do 40 kilograma te je ostao bez plasmana iako je pokazao vrlo dobro hrvanje u dvije borbe koje su nažalost otišle u korist njegovog protivnika. Bez plasmana je ostao i Leon Kolar u kategoriji do 54 kilograma uz ostvarenu jednu pobjedu i jedan poraz – objašnjavaju.

Napominju da su kod starijih dječaka (2007. – 2008.) nastupili Aryan Das do 48 kilograma i Filip Kuharić do 68 kilograma.

– Aryan je ostvario po jednu pobjedu i jedan poraz u grupnoj fazi natjecanja te je dobio priliku u repasažu no nažalost gubi u meču koji je bio neizvjestan do samoga kraja te mu je pripalo četvrto mjesto. Na sličan način je i Filip završio svoje natjecanje, pobijedio je u prvom kolu te u drugom gubi i u posljednjem ponovno gubi i smješta se na četvrtom mjestu – zaključuju u klubu.

Izvor: Hrvački klub Podravka (Facebook)
Izvor: Hrvački klub Podravka (Facebook)
Izvor: Hrvački klub Podravka (Facebook)
Izvor: Hrvački klub Podravka (Facebook)
zatvori