Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO U Koprivničkom Ivancu svečano otvorena modernizirana cesta, ali i pješačka staza, Vrabelj: Sigurnija će biti naša djeca koja su nam i najvažnija

U Koprivničkom Ivancu svečano su otvorene modernizirana cesta i pješačka staza.

Riječ je o cesti koja se proteže južnim dijelom Koprivničke ulice, dok se pješačka staza pruža Vinogradskom ulicom, odnosno na potezu Koprivnički Ivanec – Goričko.

Načelnik Općine Koprivnički Ivanec Zoran Vrabelj naglasio je kako je vrijednost radova obnove ceste iznosila 770.000 kuna, od čega je Općina sufinancirala 20 posto.

– Hvala Županijskoj upravi za upravljanje županijskim i lokalnim cestama Koprivničko-križevačke županije što je prepoznala potrebu za obnavljanjem kolnika u Koprivničkom Ivancu. Također, nadam se da ćemo u narednom periodu nastaviti sa suradnjom – rekao je.

Ideja oko pješačke staze nastala je pak još za vrijeme njegovih prethodnika, nastavio je Vrabelj.

– Vrijednost ove investicije iznosi nešto više od tri milijuna kuna, sama dokumentacija je izrađena još za vrijeme mog pokojnog oca, a građevinska dozvola je dobivena za vrijeme mandata načelnika Petričevića. Nadam se da će nam ova staza svima poboljšati način i kvalitetu života, a prije svega da će biti sigurnija naša djeca koja su nam i najvažnija – naglasio je.

Okupljenima se obratio i koprivničko-križevački župan Darko Koren koji je naglasio važnost suradnje s Općinom.

– Surađujemo jako dobro, komuniciramo često, efikasno i kvalitetno. Ovakav projekt i koncept zajedničke suradnje i ulaganja je provjeren, a vjerujem da će se tako i nastaviti – zaključio je Koren.

zatvori