Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO: NOVI TRENER VRATARKI U Podravka Vegetu stigao Stevie, ostatak stručnog stožera ostaje isti

Ivan Stevanović novi je trener vratarki Podravka Vegete.

Priopćili su to danas iz kluba i dodali kako će na čelu stručnog stožera biti novi trener Željko Babić, a ostatak stručnog tima činit će i dalje pomoćni trener Antonio Pranjić, kondicijski trener Nikola Golub, fizioterapeutkinja Asja Cestar te fizioterapeut Bojan Savić.

Naglasili su kako će Stevanović tako vratarkama Antoniji Tucaković, Luciji Bešen i mladoj Niki Galinec prenositi svoja neiscrpna znanja, iskustvo i energiju koje je stekao kroz svoju igračku karijeru.

– Drago mi je da sam ovdje u velikom klubu kao što je Podravka. Nadam se da ćemo ugodno i dugo surađivati. Ovo je moje prvo iskustvo u klupskom rukometu, a isto tako i ženskom rukometu. S bivšim izbornikom Babićem sam i prije surađivao kao igrač i trener te vjerujem da će naša suradnja biti izvrsna kao što je bila i dosad – rekao je za klupske stranice Stevanović.

Podsjetimo, Stevanović je nekadašnji reprezentativac, a sa svojim prvim klubom Zametom tri puta bio je u finalu Hrvatskog rukometnog kupa, a kasnije sa Zagrebom osvaja pet naslova u prvenstvu i pet naslova u Kupu.

– S najtrofejnijim muškim rukometnim klubom je u sezoni 2012./2013. osvojio i prvo mjesto u regionalnoj SEHA Ligi. Iskusio je nastupe i u europskim natjecanjima, Ligi prvaka, EHF-kupu i Challenge Kupu. U reprezentativnoj karijeri je osvojio brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Poljskoj 2016. godine, srebrnu na Mediteranskim igrama u Turskoj 2013. godine, a tu je i peto mjesto s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru 2016. godine – objasnili su u klubu i naglasili kako je Stevanović svim ljubiteljima rukometa i Hrvatske rukometne reprezentacije poznatiji kao Stevie.

Spomenimo i da se novi trener kluba Željko Babić službeno predstavio igračicama koje će voditi od nove sezone te su napravljeni uvodni treninzi nakon kojih ekipa odlazi na zasluženi odmor.

zatvori