Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Mala škola nogometa u Molvama završila s radom, mališane na zadnjem treningu iznenadio Vedran Medenjak

Na igralištu Mladosti u Molvama 24. lipnja završila je s radom Mala škola nogometa.

Od trećeg mjeseca u sportskoj dvorani, a poslije Uskrsa na “velikom igralištu” 20-ak polaznika Dječjeg vrtića Pčelica uzrasta od šest i sedam godina uživalo je u raznim igrama i aktivnostima s loptom.

Na posljednjem okupljanju imali su posebnog gosta iz Koprivnice. Nesvakidašnje druženje podario im je trener nogometa Vedran Medenjak koji je sam napisao slikovnicu za djecu pod nazivom “Priča o životu jedne nogometne lopte”.

On je prije nego su se djeca počela igrati pročitao svoju slikovnicu i popričao s djecom o lopti i nogometu. Ugodno druženje i veselje na igralištu trajalo je nekih sat vremena. Nakon toga, na klupskoj terasi djeca su se malo počastila sladoledom i slatkišima te dobila slikovnicu kao mali poklon.

Treneru Dragutinu Kokši tijekom škole nogometa pomagala je Valentina Kokša, a svekolika pomoć i podrška bila je od strane Mladosti Molve, Dječjeg vrtića Pčelica i Općine Molve. Za kraj, Općina Molve priredila je prigodni poklon kao mali znak pažnje gostujućem treneru Vedranu Medenjaku.

zatvori