Srijeda, 24. travnja 2024.

[POKLANJAMO] Predstava ‘Eurosong future show’ dolazi u Domoljub, znamo tko će uživati

Portal Drava.info vodi vodi vas na predstavu “Eurosong future show”.

Po dvije ulaznice osvojile su Monika Međimorec, Aleksandra Baranašić i Anja Car. Upute o preuzimanju ulaznica poslali smo vam u inboks.


EUROSONG FUTURE SHOW

Autor: Zoran Brajević
Režija: Ivan Leo Lemo
Producent: Damir Horvat, UO Canta
Igraju: Zrinka Kuščević, Mia Krajcar, Jurica Hotko, Damir Horvat

“Eurosong future show” je glazbeno-satirična kazališna predstava čiji se sadržaj može sažeti u jednoj rečenici: Godina je 2290. i Elijeni (vanzemaljci) prvi put gostuju na (našem) Eurosongu.

Točnije rečeno – pokušavaju gostovati – jer se mi zemljani niti u 2290. godini nismo oslobodili paranoje iz Hladnog rata, to jest paranoje fiktivnog “neprijatelja s druge strane”, ali kao da je na prvi pogled ta paranoja opravdana. Naime, Elijeni ne poznaju pojmove poput “javne osobe”, “popularnosti” kao niti sve ostale pojmove vezane uz show-business, pa se postavlja donekle opravdano pitanje: zašto uopće žele doći na Eurosong? A žele doći dva Elijena, koji, zahvaljujući svojoj superiornoj inteligenciji doživljavanja prostora i vremena na transcendentalnoj razini, ne mogu jedan drugom objasniti “potrebu nastupanja” osim kroz “osjećaj u trbuhu”, a kojeg po svaku cijenu žele doživjeti odnosno proživjeti još jednom.

U kontekstu percepcije estetskih vrijednosti u takozvanoj “zabavnoj industriji”, Elijeni su prikazani kao antipod nama zemljanima, oni, osim spomenutog potpunog nepoznavanja pojma show-business, izbjegavaju svako snimanje ili, općenito, pohranu glazbe na medij i sve svode na izvedbu u živo. No, ipak, da bi nastupili na ‘našem Eurosongu’ oni će, nakon polu-uspjelog slijetanja na naš planet, morati udružiti snage s pragmatičnim Toncem.

Dvorana “Domoljub”
19. svibnja 2022. (četvrtak) u 19:30 sati

Ulaznice po cijeni od 50,00 kuna možete podići u Domoljubu radnim danom od 13:00 do 17:00 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 te na email [email protected]. Cijena za studente, umirovljenike te za kupovinu 6 ili više ulaznica iznosi 40,00 kn.
Kako bismo vam omogućili brži ulazak u dvoranu “Domoljub”, molimo da rezervirane ulaznice podignete 24 sata prije održavanja predstave.

zatvori