Četvrtak, 28. ožujka 2024.

[POKLANJAMO] Znamo tko će uživati u slasnim palačinkicama u Palačinkici

Palačinkica se nalazi u prizemlju zgrade Martinovke u Koprivnici, u Ulici Ivana Generalića i nudi bogatu ponudu slatkih i slanih varijanti palačinki!

U ponudi su bezglutenske, američke, proteinske, čokoladne i klasične palačinke! Slatke kreirate prema svojoj želji, sami odabirete što na njih želite dodati iz velikog izbora namaza, dodataka i preljeva. Za ljubitelje slanih palačinki Palačinkica je također pravi odabir i nudi ih u pet varijanti.

Dok guštate u svojim omiljenim i po vlastitoj želji kreiranim palačinkama možete se opustiti i uz kavu, čaj, vruću čokoladu, gin tonic ili slatko vino.

Novo u ponudi Palačinkice su Ledo sladoledi u sedam okusa, koje također možete kreirati prema svojoj želji s raznim dodacima.

Palačinkica za vas radi od ponedjeljka do subote od 16 do 22 sata, a nedjeljom, praznicima i blagdanima od 16 do 21 sat.

Vaše omiljene palačinke iz Palačinkice dolaze do vas i putem GLOVO i WOLT dostave (od 9. svibnja).

Sve o Palačinkici možete doznati i na njihovom Facebook profilu Palačinkica i na Instagramu.

Palačinkica će u suradnji s portalom Drava.info nagraditi troje čitatelja s poklon bonom u vrijednosti 100 kuna koji možete realizirati po svojoj vlastitoj želji.

Sretne dobitnice su Ines Trančar, Nika Smolak i Dora Kovačić. Upute o preuzimanju poklona poslali smo vam u inboks. 

zatvori