Utorak, 5. srpnja 2022.

Podravkašice na zadnjem gostovanju u ovoj sezoni; Mrđen: Posljednje dvije utakmice treba shvatiti ozbiljno kao da su prve dvije

Rukometašice Podravka Vegete danas će u sklopu 25. kola 1. HRL za žene odmjeriti snage s ekipom Zeline koja je trenutno posljednja na tablici s četiri boda.

Trener Goran Mrđen uoči utakmice kazao je da su ostala još dva kola do kraja prvenstva.

– Sigurno je da smo ‘praznih glava’ kako se to obično kaže i emotivno, a i fizički nakon osvajanja Kupa. Ako se hoćemo ozbiljno baviti sportom i biti ozbiljni sportaši koji nose dres Podravke onda moramo ove dvije utakmice shvatiti najozbiljnije kao da su i prve dvije te ih odigrati maksimalno koncentrirano i kvalitetno – rekao je Mrđen.

Vratarka Antonia Tucaković dodala je da je atmosfera u ekipi nakon osvojenog Kupa odlična.

– Čeka nas pretposljednja utakmica hrvatskog prvenstva sa Zelinom. Borbena su ekipa, a mi moramo biti ozbiljni i fokusirani te nastojati da svaka od nas iskoristi minutažu na terenu. Zajednički cilj je donijeti nova dva boda u Koprivnicu. Mene izuzetno lijepe uspomene vežu za Zelinu tako da će mi biti jako drago igrati u toj dvorani – zaključila je Tucaković.

Dodajmo da je utakmica na rasporedu danas s početkom u 18:30 u Sportskoj dvorani Sveti Ivan Zelina.

Spomenimo da je posljednje kolo s varaždinskom Kokom zakazano za 28. svibnja u Koprivnici, ali još uvijek nije potvrđen termin utakmice.