Četvrtak, 25. travnja 2024.

Podravka Vegeta u srijedu u zaostalom kolu s Trogirom

Nakon gostovanja u Umagu slijedi još jedno daleko gostovanje za rukometašice Podravka Vegete.

U srijedu u jutarnjim satima kreće se put Trogira gdje je na rasporedu odigravanje 21. kola 1. HRL za žene u dvorani Vinko Kandija s početkom u 19 sati.

>> Podravka Vegeta upisala uvjerljivu pobjedu protiv Umaga

Iz kluba poručuju da je i u ovoj utakmici cilj doći do maksimalnih bodova te se u Koprivnicu vratiti bez povreda jer u subotu je na rasporedu i jedno domaće kolo i to s Dalmatinkom iz Ploča s početkom u 17 sati.

– Sutra nas čeka utakmica protiv Trogira. Cilj su dva boda, ali i da svaka od nas maksimalno iskoristi svoju minutažu na terenu. Atmosfera nam je odlična i uz maksimalan i ozbiljan pristup idemo dalje u tom ritmu – rekla je Sara Šenvald.

Trener Goran Mrđen kazao je da im nije najbolje sjelo to što odmah nakon Umaga dolazi i ta odgođena utakmica s Trogirom.

– Bilo bi nam draže da smo imali jedan mirniji tjedan pred Kup. Trogir je ok, borben, kvalitetan iako to na početku sezone nije bilo tako i možda se nisu najbolje snašli pa su izgubili neke bodove koje su računali da neće. Kako liga ide dalje oni igraju sve bolje i sve kvalitetnije. Mislim da ćemo mi tamo biti ozbiljni i imamo svoj cilj – rekao je Mrđen.

zatvori