Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Podravka danas dočekuje Dalmatinku, Mrđen: Trebamo biti ozbiljni i odigrati kvalitetno

Rukometašice Podravka Vegete danas će u 17 sati u sklopu 24. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene odmjeriti snage s Dalmatinkom.

Utakmica će se igrati u Školsko sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo, a u klubu napominju kako je ovo ujedno i posljednji ogled u hrvatskoj ligi uoči odlaska na Festival rukometa u Poreču gdje je na rasporedu polufinale hrvatskog Kupa za žene s Lokomotivom.

Uoči utakmice svoje su izjave dali igračica Lea Franušić i trener ekipe Goran Mrđen.

– Dalmatinka se ove godine bori za visoku poziciju za Europski kup i sigurno da je motivirana. Ekipa je to koja u gostima igra čak i bolje nego doma. Sigurno je da trebamo biti ozbiljni i da moramo odigrati kvalitetno kako bismo s dobrom atmosferom otišli na Kup – rekao je.

Franušić je dodala kako je Podravkašicama današnja utakmica posljednji test uoči polufinala Kupa.

– Nadam se da ćemo čvrstom obranom, kontrom i polukontrom te lakim golovima doći do pozitivnog rezultata – istaknula je.

U klubu su dodali i kako će društvo okupljenima praviti maskote Lino i Mirko Reciklirko, a za najmlađe se priprema i kutak za bojanje i crtanje.

– Na kraju ćemo prirediti jednu milenijsku fotografiju sve dječice na centru rukometnog terena s našim prvotimkama i najdražim maskotama. Pozivamo roditelje da dođu u dvoranu jer će biti pregršt zabave i radosti. Iznenađenje poluvremena bit će naše male rukometašice koje igraju utakmicu mini-rukometa. Ulaz u dvoranu je slobodan – zaključili su.

zatvori