Petak, 19. travnja 2024.

NOVA LICA U Slaven Belupo stigao napadač iz Kameruna, igrač iz Darmstadta, a danas dolazi i jedan Brazilac

Nogometaši Slaven Belupa ovaj će petak od 18 sati gostovati u Zagrebu kod Hrvatskog dragovoljca u sklopu 34. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

Utakmicu je najavio trener Farmaceuta Zoran Zekić istaknuvši kako postoji veliko poštovanje prema protivniku koji ima puno dobrih mladih igrača.

– Iza nas je dobar tjedan i dobro smo raspoloženi za nadolazeći. Dečkima je prošlotjedna pobjeda trebala kako bi im podigla raspoloženje, tako da smo to dobro odradili. Nažalost još uvijek imamo ozlijeđene igrače koji do kraja prvenstva najvjerojatnije neće biti na raspolaganju, a sutra će priliku dobiti mladi igrači – objasnio je Zekić.

Nastavio je kako su se u posljednje vrijeme uspjeli prilagoditi raznim formacijama igrača, a naglasio je kako je trenutno fokusiran na rezultat i napredak igrača, a na probu su im stigla tri nova.

– Došao je napadač iz Kameruna koji je igrao u Finskoj, zatim jedan nogometaš hrvatskih korijena iz Darmstadta i danas nam stiže jedan Brazilac – kazao je Zekić, ali o imenima nije govorio.

Što se tiče sutrašnje utakmice, Zekić ističe da je riječ o jednom od najvećih imperativa, dok o nadolazećoj utakmici protiv Rijeke ne razmišlja.

– Kad sam došao ovdje, s Hrvatskim dragovoljcem smo dijelili bod i mislim da smo igrali jednu od najboljih utakmica, a nadam se da će tako biti i sutra – rekao je.

zatvori