Petak, 26. travnja 2024.

Mlade Podravkašice krenule put Poreča gdje će igrati završnicu prvenstva Hrvatske, trenerica Zečević: Želja nam je ostvariti što bolji plasman

Mlade nade Podravka Vegete jutros su krenule put Poreča gdje se do 29. svibnja održava završnica prvenstva Hrvatske za igračice godišta 2009. i mlađe.

U klubu govore kako će se utakmice igrati u dvoranama Veli Jože i Finida, a podsjećaju i kako su domaće djevojčice u ovoj sezoni nastupale kao Podravka 4 u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi U-12.

– Ujedno su i posljednja ekipa mlađih dobnih kategorija koja će imati prilike konkurirati u 16 najbolje plasiranih ekipa iz cijele Hrvatske. Ekipe su podijeljene u četiri skupine, a u grupi D s Podravkom su Sesvete, Sinj i Rudar – objašnjavaju. Na put je otišlo 18 igračica i to Lora Tetec, Vanessa Lengelić, Katja Napan, Ema Zovko, Antea Jelović, Tia Janeković, Anja Ristemi, Patricia Bošnjk, Nika Sabolić, Ela Komar, Stela Ivanček, Lora Premec, Klara Kovačić, Lucija Topalović, Veronika Džinić, Melani Glavnik, Klara Gašparić i Martina Kovačević.

Uoči odlaska na natjecanje kratku je najavu dala i trenerica ovog godišta Đurđica Zečević koja ekipu vodi s trenericom Dragicom Džono.

– Želja nam je ostvariti što bolji plasman te tako nastaviti višegodišnji kontinuitet sudjelovanja Podravkinih mlađih ekipa na završnim natjecanjima – naglasila je Zečević. Spomenimo i da Džono danas slavi rođendan pa su joj mlade Podravkašice prije polaska uputile prigodne čestitke.


Raspored utakmica:

26. svibnja

20 sati; Podravka – Sinj

27. svibnja

11 sati; Podravka – Rudar
20 sati; Podravka – Sesvete

Izvor: Rukometni klub Podravka Vegeta (Facebook)
Izvor: Rukometni klub Podravka Vegeta (Facebook)
zatvori