Subota, 21. svibnja 2022.

Glazbena diva Neda Ukraden 21. svibnja nastupa u zagrebačkoj Hali, a evo koga mi vodimo na koncert

Glazbena diva Neda Ukraden nastupit će 21. svibnja 2022. godine u zagrebačkoj Hali, a mi najsretnije dobitnice i dobitnike vodimo na koncert.

Dobitnici ulaznica su Gabrijela Šestak, Paula Evačić i Leonardo Goričanec.

Omiljena pjevačka zvijezda koja iza sebe ima više od 50 godina impresivne karijere, nakon četiri godine vraća se u Zagreb i 21. svibnja staje na pozornicu zagrebačke Hale.

Neda je oduvijek izjavljivala da je Zagreb grad u kojem se dobro osjeća, a vjerujemo da će glazbenica koja je ispisala zlatnu obljetnicu kad je u pitanju karijera, ponovo oduševiti publiku u metropoli.

Tijekom bogate karijere Neda Ukraden osvojila je brojne nagrade i osvajala prva mjesta na brojnim festivalima. Njezin veliki hit “Zora je” preveden je na čak 13 svjetskih jezika. Zvijezda je to koja jednakim žarom, čak pet desetljeća, gospodari svojom glazbenom karijerom.

Vječni hitovi poput “Zora je”, “Došlo doba da se rastajemo”, “Vrati se s kišom”, “Ponoć je”, “Boli, boli”, “Doviđenja, zaboravi me”, “Došlo doba da se rastajemo”, “Da se nađemo na pola puta”, “Kao vino i gitara”… već godinama privlače mnogobrojnu publiku, a jednu takvu jedinstvenu večer priprema i za 21. svibnja u Hali.

Ulaznice potražite u sustavu Entrio:

https://www.entrio.hr/event/neda-ukraden-hala-zagreb-10970