Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Slaven Belupo i Hrvatski dragovoljac podijelili bodove u Zagrebu

Slaven Belupo i Hrvatski dragovoljac remizirali su u sklopu 34. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

Iz kluba su poručili kako je rezultat bio 1:1, a pogodak za koprivničku momčad postigao je Krstanović.

– Trener Zoran Zekić nije mogao računati u današnjoj utakmici na Kvržića, Caimacova, Zirduma i Kocijana, a od prve minute je na teren poslao čak četiri igrača iz Škole nogometa Slaven Belupa, dok su još četiri čekala priliku s klupe. Mlinarić, Zvonarek, Brković i Hlevnjak krenuli su od početka, dok su svoju priliku čekali Marković, Liklin, Svržnjak i Bogojević – naglasili su.

Domaćin je utakmicu otvorio na najbolji mogući način – već je u trećoj minuti Frigan zabio za 1:0. Preuzeli su nakon toga Farmaceuti inicijativu i imali više od igre, ali izjednačiti nisu uspjeli pa se na odmor otišlo s minimalnom prednošću Zagrepčana.

– Kako je Hrvatski dragovoljac otvorio prvo poluvrijeme, tako je Slaven Belupo drugo. Jedanaesterac koji je izborio Hoxha realizirao je Krstanović za 1:1 u 48. minuti. Stiskala je naša momčad do kraja utakmice, imala nekoliko dobrih situacija, no na kraju svakom po bod – zaključili su u klubu.


6. svibnja 2022. – 34. kolo HT Prve lige

Zagreb, Kranjčevićeva

NK Hrvatski dragovoljac – NK Slaven Belupo 1:1 (1:0)

NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šubarić – Smolčić, Markovina, Vulikić – Majstorović, Galešić (od 46. Kukoč), Hodža, Jurišić – Braut, Karrica – Frigan (od 90. Kuliš). Trener: Dragan Tadić.

NK SLAVEN BELUPO: Sušak – Hlevnjak (od 68. Bosec), Božić, Soldo, Goda – Zvonarek, Marina, Mlinarić (od 83. Bogojević) – Brković (od 69. Laušić) Crnac (od 46. Krstanović), Hoxha (od 69. Zapata). Trener: Zoran Zekić.

Suci: Dario Kulušić (Šibenik), Goran Perica (Šibenik), Željko Bučar (Duga Resa) i Jakov Titlić (Potravlje).

VAR: Duje Strukan (Split), AVAR: Alen Jakšić (Split).

Strijelci: 1:0 Frigan 3′, 1:1 Krstanović 48′

Žuti karton: Galešić 7′, Karrica 35′, 81′ (Hrvatski dragovoljac); Božić 8′, Goda 42′, Soldo 70′ (Slaven Belupo)

Crveni karton: Karrica 81′ (Hrvatski dragovoljac); (Slaven Belupo)

zatvori