Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Podravkašice upisale nove bodove u Trogiru, a u subotu je na rasporedu Dalmatinka na domaćem terenu

Rukometašice Podravke Vegete upisale su nove bodove na gostovanju u Trogiru.

Bila je to utakmica 21. kola 1. HRL za žene u kojoj su Koprivničanke slavile 23:32, poluvrijeme 8:15.

Iz kluba poručuju da je jučer u redovima Podravkašica najviše pogodaka zabila Milosavljević, ukupno devet, a slijedi ju Karlovčan s pet postignutih pogodaka.

– Pobijedili smo uz obranu koja je napravila izuzetno velik broj prekršaja. Mislim da smo mogli i prije prelomiti utakmicu. Činjenica je da smo mi prvo poluvrijeme 70 posto igrali u obrani. U prvom poluvremenu imamo pet ili šest promašenih šuteva i previše tehničkih pogreška, čak šest i na to je rezultat nakon 30 minuta bio sedam razlike. Drugo poluvrijeme smo igrali s nešto boljom realizacijom i trenirali smo u obrani igrača manje, a nekad i dva – rekao je trener Goran Mrđen nakon utakmice s Trogirom.

Korina Karlovčan kazala je da je bila jedna dobra utakmica.

– Opravdale smo ulogu favorita. Trogir je pružio dosta dobar otpor i igračice su bile jako borbene, a pogurala ih je i atmosfera u dvorani koja je bila odlična. Bodovi ipak zasluženo idu u Koprivnicu – istaknula je Karlovčan.

Spomenimo da slijedi utakmica 24. kola 1. HRL za žene u Koprivnici, a u goste stiže Dalmatinka iz Ploča. Utakmica je na rasporedu u subotu 7. svibnja s početkom u 17 sati.

– U dvorani se priprema prava mala rukometna poslastica i imat ćete prilike na djelu vidjeti i naše male rukometašice koje će napraviti malu promociju mini-rukometa na poluvremenu ovog susreta. U tome će im pomoći maskota Lino i dobro poznati Mirko Reciklirko. Ulaz u dvoranu je slobodan i ulaznice nisu potrebne. Pripremamo i kutak za bojanje gdje najmlađi mogu iskazati svoj umjetnički talent, a na kraju utakmice sve prisutne djevojčice i dječaci koji se nađu u dvorani bit će pozvani na milenijsko fotografiranje na centru rukometnog terena s maskotama Lina i Reciklirka – poručuju iz kluba.

zatvori