Subota, 20. travnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Tehničar na gostovanju, Pitomača kod kuće dočekuje Cveletovu družinu

Ušli smo u sam finiš zbivanja u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, igra se 24. kolo.

Posljednja tri kola donijet će nam odluku o prvaku te su sve oči uprte u dvije ekipe. Tehničar, trenutačno vodeći s plus tri boda ispred Pitomače u ovome kolu odlazi na gostovanje u Garešnicu kod Garića. U prošlom je kolu rutinski svladao Legrađane kod kuće, dok je Garić poražen u Kloštru sa 4:1. Baš će Kloštar, vođen od strane iskusne ruke Ranka Celiščaka gostovati u Pitomači. Mogu li Cveletovi dečki pomrsiti račune Pitomači i srušiti snove o naslovu prvaka, pitanje je. U sljedećem kolu igra se veliki derbi; Tehničar – Pitomača.

Kormorani će na Fizešu dočekati Bilogoru 91 iz Grubišnog Polja. Biti će to ogled 11. i četvrte ekipe na tablici gdje su gosti favoriti, no Legrađani su nezgodni kod kuće za svakog protivnika u ovoj ligi.

Borac će nakon domaćeg poraza od Pitomače teniskim rezultatom 2:6 gostovati u Slatini. Teško gostovanje za Jembrovčane kod trećeplasirane Slatine.

Ferdinandovac je u nizu od tri poraza te će to pokušati ispraviti kod kuće. Gost će biti Čazma, devetoplasirana ispred Ferdinandovca, razlika je tri boda.

Snage će još odmjeriti Suhopolje i Dinamo iz Predavca, dok je momčad đurđevačkog Graničara u ovome kolu slobodna.


Raspored igranja 24. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori