Srijeda, 27. ožujka 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] DERBI U CVETKOVCU Hlevnjak: Uz kvalitetan pristup ne bismo trebali imati većih problema; Bošnjak: Zbog takvih utakmica se živi za nogomet

U pretposljednjem 25. kolu Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica dolazi možebitna odluka o prvaku lige.

Tehničar će na svom Starom bregu kao prvoplasirani dočekati drugu Pitomaču koja je svoj zaostatak svela na samo jedan bod. Nanizali su Pitomačani sedam vezanih pobjeda, dok su Cvetkovčani u prošlom kolu odigrali 0:0 na gostovanju u Čazmi. Eventualnom pobjedom Cvetkovec osigurava naslov prvaka uoči zadnjeg kola, a neriješenim rezultatom ili pobjedom Pitomače odluka o prvaku odgađa se za posljednje kolo. Sve u svemu, igrat će se velika utakmica koja će privući mnogo publike, a tenzija neće nedostajati.

Derbi susret najavili su nam Goran Bošnjak iz Pitomače i Domagoj Hlevnjak iz Tehničara.

– Pred nama je utakmica sezone, naporno smo trenirali i radili kroz cijelu sezonu i vjerujemo u pobjedu. Idemo u utakmicu bez kalkulacije i po tri boda. Ekipa je odlična te odlično posložena, spoj mladosti i iskustva. Utakmica će biti čvrsta i sitne greške mogu odlučiti pobjednika. Uz kvalitetan pristup i zalaganje ne bi trebali imati većih problema. Pozivam sve navijače da dođu uživati u subotnjoj nogometnoj poslastici – poručio je Hlevnjak.

I Bošnjak potvrđuje da je riječ o tvrdoj utakmici.

– Zbog takvih utakmica se i živi za nogomet. Atmosfera u svlačionici je odlična i svi jedva čekamo subotu. Svaku utakmicu cilj su nam pobjeda i napadačka igra, tako će biti i u subotu. Pozivam navijače da nas dođu podržati u što većem broju i siguran sam da ih nećemo razočarati – naglasio je Bošnjak.

Kada je riječ o ostalim susretima, Borac će u Imbriovcu dočekati posljednji Graničar iz Đurđevca te ga možemo smatrati favoritom. Legrađani nakon minimalnog domaćeg poraza od Bilogore gostuju u Čazmi. Ferdinandovac će na teško gostovanje u Predavac kod Dinama, a eventualnom pobjedom može stići Kloštar koji sedmoplasirani kod kuće dočekuje Slatinu. Bilogora 91 u Grubišnom Polju dočekuje Garić.


Raspored 25. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

28.05.2022 17:30 Čazma NK Čazma – NK Graničar (L)
28.05.2022 17:30 Grubišno Polje NK Bilogora 91 – NK Garić (G)
28.05.2022 17:30 Cvetkovec NK Tehničar – NK Pitomača
28.05.2022 17:30 Kloštar Podravski NK Mladost Kloštar – NK Slatina
29.05.2022 17:30 Imbriovec NK Borac – NK Graničar (Đ)
29.05.2022 17:30 Predavac NK Dinamo Predavac – NK Ferdinandovac

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori