Četvrtak, 25. travnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] DERBI U CVETKOVCU Ernečić: Pod imperativom smo pobjede; Hontić: Želimo se boriti i uzeti barem bod

Ovog se vikenda igra 23. kolo Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Najzanimljiviju utakmicu kola u Cvetkovcu će igrati Tehničar i legradski Graničar, a susret su nam najavili Dominik Hontić iz Graničara i Luka Ernečić iz Tehničara.

– Nakon dvije odlično odrađene utakmice protiv Ferdinandovca u Kupu i prvenstvu dočekujemo Legrad i pod imperativom smo pobjede, ali zadatak nam sigurno neće biti lak. Legrad je čvrsta i kvalitetna ekipa, a to dokazuje i prva naša utakmica ove sezone u kojoj je rezultat bio 1:1. No, mi na domaćem terenu idemo samo na pobjedu i tako ćemo se postaviti od prve minute. Pozivam sve navijače da nas u subotu dođu podržati u što većem broju – poručio je Ernečić.

Hontić je pak spomenuo da se momčad bori s izostancima zbog čega ne može dati svoj maksimum, no vremena za kukanje nema.

– Ne želimo kukati, nego doći u Cvetkovec, boriti se i uzeti barem bod. Mislim da smo dovoljno kvalitetni i karakterni za to, unatoč tome što nasuprot nas stoji najbolja momčad lige. Poznajem dobro ekipu Cvetkovca čiji sam jesenas bio član te se veselim odličnoj utakmici na Starom bregu. Ujedno pozivam i sve ljubitelje nogometa da dođu u što većem broju – naglasio je. Ogled Tehničara i Graničara igrat će se u subotu u 14:30 zbog utakmice Slaven Belupa i Rijeke koja se igra u 17 sati.

U nedjelju se igra još jedna vrlo zanimljiva utakmica. U Velikom vrtu Borac će dočekati Pitomaču. Gosti su na minus tri boda iza Tehničara te vrebaju možebitni kiks Cvetkovčana kako bi se dokopali prvog mjesta. Graničar, onaj đurđevački, bit će domaćin trećeplasiranoj Slatini. Ferdinandovac će gostovati na teškom terenu u Grubišnom Polju kod Bilogore. Kloštrani će biti domaćini Gariću. Snage će još u ovome kolu odmjeriti Čazma i Suhopolje, dok će slobodna biti ekipa Dinama iz Predavca.


Raspored igranja 23. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori