Četvrtak, 25. travnja 2024.

[2. ŽNL] Ulazimo u završnicu prvenstva, bregovska Mladost i Starigrad u utrci za naslov prvaka

Ovog vikenda igra se 24. kolo Druge županijske nogometne lige.

Prethodno kolo je obilježila golijada na travnjacima diljem županije, a s obzirom na to da su do kraja prvenstva ostala još svega tri kola, za očekivati je da će se u istom tonu nastaviti i kolo pred nama.

Prvoplasirana bregovska Mladost koja broji 47 bodova u prošlom je kolu na domaćem terenu remizirala sa sedmim Rudarom, susret je završio 2:2. Bregovci će sada put Torčeca gdje će ih dočekati Podravec, pretposljednja momčad prvenstva.

Dodatno se bregovskoj Mladosti približio drugi Starigrad, očekivanom pobjedom protiv zadnjeg Fugaplasta i remijem bregovske Mladosti “kaska” tek dva boda, a ukupno ih broji 45. Ovog će vikenda Starigrad zaigrati s četvrtim Prekodravcem. Po svemu sudeći, čeka nas još jedan napeti nogometni vikend.

Prugovac koji je treći kod kuće dočekuje Gošk – u prošlom je kolu Prugovac pobijedio Čvrstec koji je Goškov susjed na tablici, dok je Gošk pobijedio Podravec.

Omladinac je u Herešinu proteklog vikenda s 2:0 nadigrao Sokol, a sada će u goste Hrvatskom bojovniku koji je pak izgubio u Mičetincu od istoimenog domaćina.

Sokol će još zaigrati sa Čvrstecom, Rudar iz Glogovca s Gornjom Rijekom, dok će posljednji Fugaplast snage odmjeriti s Mičetincom. Gotovo sve utakmice igraju se u nedjelju u 17 sati, utakmica u Mokricama Miholečkim počet će sat vremena ranije, dok će kolo u subotu u 17 sati otvoriti Sokol i Čvrstec.


Raspored 24. kola Druge županijske nogometne lige:

Tablica Druge županijske nogometne lige:

zatvori