Četvrtak, 25. travnja 2024.

[2. ŽNL] PREDZADNJE KOLO SEZONE Starigrad na novoobnovljenom igralištu protiv Rudara, Bregovci dočekuju Prugovac

Ušli smo u samu završnicu Druge županijske nogometne lige – ovog vikenda igra se predzadnje, odnosno 25. po redu kolo.

Kolo će u subotu u 17 sati otvoriti drugi Starigrad koji na novoobnovljenom igralištu ugošćuje sedmi Rudar iz Glogovca. Starigrad je kandidat za naslov prvaka, za vodećom bregovskom Mladosti kaska tek dva boda i jedino što od ovog susreta želi je puni plijen.

Prva bregovska Mladost s 50 bodova će kod kuće dočekati Prugovac, trećeplasiranu ekipu prvenstva. I Bregovci imaju imperativ pobjede kako bi opstali na prvom mjestu, a derbi će bez sumnje okupiti brojne ljubitelje županijskih liga.

Četvrti Omladinac putuje u Sveti Petar Čvrstec gdje će zaigrati sa Čvrstecom. U prošlom je kolu Omladinac na gostovanju s 0:7 razbio Hrvatski bojovnik, dok je Čvrstec od Sokola izgubio 3:0.

Baš će se peti Sokol u Gotalovu susresti s Goškom. I Gošk je u prošlom kolu pretrpio visoki poraz, nogometaši Prugovca bili su bolji rezultatom 6:2.

Kada je riječ o ostalim susretima, Mičetinac će dočekati Prekodravac, Gornja Rijeka će zaigrati s Podravcem, a posljednji Fugaplast s Hrvatskim bojovnikom. Sve utakmice igraju se u nedjelju u 17 sati, osim već spomenutog susreta Starigrada i Rudara.


Raspored igranja 25. kola Druge županijske nogometne lige:

Tablica Druge županijske nogometne lige:

zatvori