Četvrtak, 28. ožujka 2024.

[2. ŽNL] Bregovci protiv Rudara iz Glogovca, Sokol će sletjeti u Herešin

Pred nama je 23. kolo Druge županijske nogometne lige.

Još jedno zanimljivo kolo u subotu će otvoriti drugoplasirani Starigrad koji zbog radova na domaćem terenu u Drnju “ugošćuje” posljednji Fugaplast. Starigrad je u prošlom kolu u Mičetincu slavio protiv istoimenog domaćina 2:5, dok je Fugaplast od Gornje Rijeke izgubio 4:6. Naravno, Starigrad očekuje nova tri boda.

Prvoplasirana bregovska Mladost je u prošlom kolu napravila novi kiks – na gostovanju u Prekodravlju domaćini Prekodravca su pobijedili 2:1. Mladost tablicu trenutno predvodi s 46 bodova, no Starigrad broji 42 boda i opasno joj se približava. Bregovci će sada kod kuće dočekati šestoplasirani Rudar iz Glogovca. U prošlom je kolu Rudar remizirao s Goškom, a brojne ljubitelje županijskog nogometa u Koprivničkim Bregima ovog vikenda zasigurno očekuje nova napeta utakmica.

Treći Prekodravac će pak osnažen pobjedom protiv Mladosti put Gornje Rijeke gdje će snage odmjeriti s istoimenim domaćinom koji je na 12. mjestu, dok će četvrti Prugovac zaigrati s osmim Čvrstecom.

Sokol će sletjeti u Herešin gdje će ga dočekati Omladinac. U prošlom je kolu Sokol remizirao s Hrvatskim bojovnikom, a Herešin je izgubio od Prugovca. I jednoj i drugoj ekipi pobjeda će dobro doći kako bi učvrstile svoj položaj na prvenstvenoj ljestvici.

Spomenimo da će se još susresti Gošk i Podravec te Mičetinac i Hrvatski bojovnik.

Sve utakmice igraju se u nedjelju u 17 sati, osim već spomenutog susreta Starigrada i Fugaplasta koji je na rasporedu u subotu u istom terminu.


Raspored igranja 23. kola Druge županijske nogometne lige:

Tablica Druge županijske nogometne lige:

zatvori