Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Zekić uoči gostovanja kod Lokomotive: Ako budemo mekani imat ćemo velikih problema

Nogometaši Slaven Belupa danas će u sklopu 29. kola Hrvatski Telekom Prve lige gostovati u Zagrebu kod Lokomotive.

Utakmica je na rasporedu u 18 sati, a za klupske stranice najavio ju je trener Zoran Zekić.

– Ovih dva tjedna bez utakmica, iskreno, nismo bili na razini na kojoj smo htjeli biti, pogotovo energijom. Kao da smo došli do nekog zasićenja. Vjerujem da je to samo prolazno i da će Lokomotiva probuditi onaj profesionalizam u nama koji uvijek mora biti prisutan – naglasio je.

Dodao je kako Farmaceute večeras očekuje izuzetno težak protivnik.

– Lokomotiva je cijelo prvenstvo, manje-više, na dobrom nivou. Mlada, poletna i dinamična momčad koja igra moderan nogomet na koji moramo biti spremni i odgovoriti agresivnošću. Ako budemo mekani imat ćemo velikih problema – objasnio je.

Spomenimo da je u dosadašnjem dijelu prvenstva Zekić na klupi Slaven Belupa bio dva puta u susretima protiv Lokomotive te je upisao po pobjedu i poraz.

– Prva utakmica je bila baš specifična s dosta peha, ali i gluposti s naše strane. Lokomotiva je zasluženo došla do tri boda. U drugoj smo bili baš onakvi kakvi bismo trebali biti uvijek i nadam se da ćemo takvi biti i danas. Nadam se da nas čeka prava, otvorena utakmica – istaknuo je.

Dobra vijest je da se u kadar vraća Lovro Zvonarek, no drugi igrači muku muče s ozljedama i kartonima.

– Lovro je ponovno s nama, u punom je treningu i vraća se u konkurenciju. Božić s druge strane još uvijek nije tu, Kocijan i Zirdum su u procesu rehabilitacije, a Marina i Goda koji su nam izuzetno važni imaju kartone. Zato nas i ima 20 i nadam se da će se ovi igrači koji misle, odnosno moraju igrati, boriti i dokazati svoja razmišljanja kroz igru – zaključio je Zekić.

zatvori