Srijeda, 24. travnja 2024.

Podravka Vegeta upisala uvjerljivu pobjedu protiv Umaga

Rukometašice Podravke Vegete odigrale su i 23. kolo 1. HRL za žene. Odabranice Gorana Mrđena gostovale su jučer u Umagu i upisale uvjerljivu pobjedu 24:41.

Iz kluba poručuju da je trener Goran Mrđen dobio priliku rotirati sve igračice iz zapisnika tako da su se sve u jučerašnjoj utakmici upisale u strijelce, osim vratarki koje su sjajno obavile svoj posao na vratima.

Najviše pogodaka u Podravkinim redovima zabila Zadravec, ukupno šest, a slijedi ju Barišić s pet pogodaka te su četiri nadodale Gudelj, Megerle, Turk, Milosavljević, Mugoša i Stelmakh.

– Čestitam svojim igračicama na pobjedi i na dobroj atmosferi unutar ekipe. Iza nas je još jedna utakmica u prvoj ligi. Mislim da smo uvjerljivo dobili. Vrtili smo sve igračice koje su danas bile u sastavu, 41 gol je u redu, ali smo trebali dobiti manje golova. Nastavljamo dalje, već u srijedu idemo u Trogir, nakon toga Ploče pa Kup i trebamo kroz treninge i ove utakmice koje predstoje pred Kup doći do dobre forme da budemo onakvi kakvi bismo htjeli biti – rekao je nakon utakmice Mrđen.

Tena Megerle dodala je da je najvažnije da je pobjeda tu.

– Ovo je utakmica s puno golova i mislim da smo drugo poluvrijeme odigrale puno bolje i obrambeno i napadački. Moram reći da smo bile jako motivirane i sada fokus ide na sljedeće zaostalo kolo s Trogirom koje je na rasporedu već u srijedu – kazala je Megerle.

zatvori