Subota, 20. travnja 2024.

FOTO U ludoj završnici Slaven Belupo pobijedio Goricu, u zadnjim minutama poništena dva gola

U napetoj završnici igrači Slaven Belupa danas su pobijedili Goricu na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš.

Rezultat je na kraju utakmice bio 2:1, a golove za koprivničku momčad zabili su Krstanović i Božić.

Trener Zoran Zekić u prvih 11 danas je poslao Božića, Marinu, Hoxhu, Crnca, Parackog, Kvržića, Brkovića, Hlevnjaka, Soldu, Zvonareka kao kapetana i Sušaka na golu.

Prvu priliku za Slaven Belupo imao je Kvržić u sedmoj minuti susreta, ali lopta nije završila u golu. Više je sreće imao Babec koji je nakon nezgodne situacije za domaće igrače u 19. minuti uspio loptu pospremiti u gol i tako Goricu dovesti do vodstva. Rezultat od 0:1 do kraja poluvremena nije se mijenjao.

Slavenaši su pojačali tempo u drugom poluvremenu i počeli stvarati puno više šansi. Odmah na početku Zvonarek je umalo zabio, a malo kasnije i Krstanović. Lopta je napokon završila u mreži u 72. minuti, strijelac je bio Krstanović, dok je drugi gol zabio Božić u 81. minuti. Nakon toga pala su još dva gola. Najprije je Babec pospremio loptu u mrežu, a onda i Zapata, no oba su gola poništena, jedan zbog ruke, drugi zbog nedozvoljene pozicije igrača.

U idućem kolu Farmaceuti će snage odmjeriti s Hrvatskim dragovoljcem. Utakmica se igra u petak u 18 sati u Zagrebu.

zatvori