Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO Podravkašice na domaćem terenu upisale nove bodove protiv Splita

Rukometašice Podravka Vegete odigrale su i 20. kolo Prve hrvatske rukometne lige za žene na domaćem terenu protiv Splita 2010 i upisale još jednu vrijednu pobjedu 33:20 te nova dva boda.

U klubu napominju da je u redovima Podravkašica najviše pogodaka zabila Lea Franušić, ukupno osam, a slijede ju Milosavljević sa šest te Šenvald s četiri pogotka. Treba reći kako je svoj prvi pogodak i svoje prve službene minute nakon pauze upisala Ana Buljan.

– Sigurno da je oko nas uvijek onaj dojam da ćemo mi to rutinski pobijediti i u konačnici i je tako završilo. Prvih 20 minuta prvog poluvremena igrali smo dobro obranu, ali nažalost nismo nakon toga realizirali neke zicere pa je rezultat bio bitno drugačiji u tom trenutku. Dobili smo dva, tri gola koja možda nismo trebali dobiti, a svoje nismo zabili pa nas je to poremetilo. U drugom poluvremenu smo i dalje ostali angažirani i čestitam svojoj ekipi s obzirom na to da smo u posljednjih 18 dana igrali svaka tri dana sve do danas. Čestitke još jednom na bodovima, angažman je bio ok, volja isto tako i počele su se vraćati igračice koje su bile povrijeđene tako da se nadamo da idemo prema boljem – rekao je trener Goran Mrđen.

zatvori