Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO Latice u subotu organiziraju keramičku radionicu izrade pisanica

Članovi Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice u subote će održati keramičku radionicu uz predstavljanje izrade i oblikovanja uskršnjih jaja posebnim metodama pečenja.

Navedena je radionica nastala kao rezultat dugogodišnje suradnje Udruge Latice i Udruge Motacilla alba i njenog začetnika Dragutina Ciglara, prijatelja i umjetnika svjetskog glasa koji nesebično svojim entuzijazmom u radu s osobama s intelektualnim teškoćama prenosi svoje vještine, znanje i kreativnost.

– Kroz radno-okupacijske aktivnosti oblikovanja gline nastaju unikatna djela u koja je utkano mnogo truda i ljubavi naših korisnika – poručili su iz Udruge Latice.

Najavljena radionica će se održati u subotu od devet do 13 sati ispred Gradske tržnice u Koprivnici, dok će štand biti otvoren svakog dana u tjednu uoči Uskrsa, odnosno od ponedjeljka do četvrtka.

– Iskoristit ćemo priliku da partnerima i donatorima koji podržavaju i pomažu rad udruge skromno zahvalimo simboličnim poklonom nastalim na našim radionicama. Također, pozivamo sve zainteresirane da posjete naš štand i izaberu svoje uskršnje keramičko jaje uz donaciju – istaknuli su.

zatvori